Nevşehir İl Sağlık Müdürü Dr. Rahim ÜNLÜBAY, Yaşlılara Saygı Haftasında yaşlıları unutmadı.


Hacıbektaş Rıfat Kartal Huzurevi sakinlerini ziyaret eden Dr. Rahim ÜNLÜBAY, huzurevi sakinleriyle beraber oldu. Samimi bir ortamda geçen ziyarette yaşlılarla sohbet eden Dr. Ünlübay, 18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftasında Huzurevinde yaşayan yaşlıları yalnız bırakmak istemediklerini, yaşlıların gönüllerini almak amacıyla bu ziyareti gerçekleştirdiklerini ifade eden Dr. Ünlübay, Yaşlılara Saygı Haftasın kutladı.

Huzurevi Müdürü Mustafa OKGERMAN’dan yapılan çalışmalar ve sunulan hizmetler hakkında bilgiler alan İl Sağlık Müdürü Dr. Rahim ÜNLÜBAY, Yaşlılığın, hayatın çok özel bir dönemi olduğunu belirterek “Yaşlılarımız, kültür ve değerlerimizi gelecek nesillere aktaran, genç kuşaklara ışık tutan hazinelerimizdir. Bizleri bugünlere getiren yaşlılarımızın bizi şefkat, merhamet ve muhabbetle yetiştirdiğini, şimdi ise onların aynı şefkate layık olduklarını hatırlamalı, bu günlerimizi onlara borçlu olduğumuzu unutmamalı ve yarının yaşlılarının da bizler olacağını hatırdan çıkarmamalıyız.” diye konuştu.


Ziyaretten son derece mutlu olduklarını ifade eden huzurevi sakinleri, kendilerini ziyaret eden İl Sağlık Müdürü Dr. Rahim ÜNLÜBAY ve Sağlığın Geliştirilmesi Şube Müdürü Dr. Neslihan ÇINAR ÖZSOY’a teşekkür etti.