Nevşehir’de geçtiğimiz Aralık ayı içerisinde kurulan İlim Yayma Cemiyeti Nevşehir Şubesi yönetim kurulu üyeleri ,Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’i makamında ziyaret etti.
Merkezi İstanbul’da bulunan İlim Yayma Cemiyeti’nin Nevşehir Şube Başkanı Ahmet Avlanmaz başkanlığında, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zülfikar Durmuş , Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi İlahiyat Fakültesi  Dekan Yardımcısı Doç.Dr. Sefa Bardakçı, Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Atilla Seçen, Memur Sen Nevşehir temsilcisi  Mustafa Özdemir, işadamları Şefik Çelebi ve Fatih Güneş,  Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’i makamında ziyaret ederek bir süre görüştüler.
Görüşmede, İlim Yayma Cemiyeti Nevşehir Şube Başkanı Ahmet Avlanmaz, Nevşehir’de yürütmeyi planladıkları çalışmalara ilişkin Belediye Başkanı Ünver’e bilgiler aktardı. Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’de, her zaman olduğu gibi Nevşehir Belediyesi olarak sivil toplum kuruluşların hizmetlerini daha nitelikli bir düzeyde sürdürmeleri için üzerlerine düşeni fazlasıyla yerine getirme kararlılığı   içerisinde olduklarını belirterek, yöneticilere çalışmalarında başarılar diledi.