Dünyanın en büyük arama motoru ve İnternet otoritesi Google, Nevşehir ve bölgesinde Türkçe yayın yapan haber siteleri arasında en çok ziyaret edilen ve en popüler olanların sıralamasında her zaman olduğu gibi yine FİB Haber.Com açık ara 1.sırada…

Nevşehir’in en çok okunan internet gazetesi www.fibhaber.com ,Nevşehir ve Bölgesinden haberleri ile şehrimizin en çok takip edilerek okunan medyası olurken Anadolu daki ve Türkiyedeki bir çok şehir yerel medyasının önünde de liderliğini sürdüyor. Dünyanın ve Türkiyemiizn bir çok şehir ve bölgelerinden takip edilen FİB Haber.Com sitesi, Günlük farklı IP lerle On Binlerce giriş ile halkımızın haklı güveni ve gururu olmayı başardı.

Günlük 10 Binlerce ziyaretcisi olan FİB Haber.Com Nevşehirin medyadaki Büyük Gücü olmayı sürdürüyor...


“Sizlerle büyüyoruz Çünkü sizlerle İlerliyoruz….”

Nevşehir’in ilk ve tek İnteraktif Haber Sitesi olan FİB Haber.Com Nevşehirlilerin sesi gözü ve sitesi olarak geride bıraktiğimız 2016 yılında da okuyucularımızın en çok takip ederek okudukları haber sitesi olma özelliğini korudu.

Nevşehirli vatandaşların en çok takip ettiği haber kaynağı olarak www.fibhaber.com u tercih etmesi ile 2016 yılında da her yıl olduğu gibi FİB haber farkını ortaya koydu.


Nevşehir'in En çok Takip Edilen Haber Sitesi FİB Haber.Com...​

Nevşehirin En Çok Güvendiği % 100 Nevşehirli Haber Kaynağı FİB Haber.Com Yine Rakipsiz...!

Nevşehir'de Haber sitesi en son 29 Aralık 2016 tarihli son bir yıl içerisinde Google analytics raporlarına göre açık ara Nevşehir'in en çok okunan haber sitesi olarak bu geleneğini sürdürmeye devam ediyor.

'Habere Bakış Açınız Değişecek', Farklı - İlkeli - Basın sloganıyla yayın hayatına 21.06.2006 tarihinde başladık.


Görülmeyenleri görmeyi, yazılmayanları yazmayı gaye edindiğimiz bu yolda bizi yanlız bırakmayan okuyucularımıza binlerce teşekkürler.

TARAFIZ...!

Nevşehir Menfaatleri neyi gerektiriyorsa o taraf olduk.Eğilmedik ezilmedik bükülmedik dim dik asil bir duruş sergileyerek Nevşehirlinin en çok güvenerek takip ettiği Sitenin gerçek sahipleri ve NEVŞEHİRLİ'NİN Sesi olarak önümüzdeki yıllarda da kaldığımız yerden daha güzel hizmetleri sunmak için yeni uygulamaları ile ekibimizi büyülterek sizlere hizmet ederek layık olmaya çalışacağız...

Nevşehir'in ilk internet haber sitesi www.fibhaber.com aynı zamanda Nevşehir'de en çok okunan Haber Sitesi olma özelliğini de taşıyor.

FİB Haber.com Mobil Uygulaması ile Artık Cebinizde! 


Teşekkürler NEVŞEHİR..!

Nevşehir'de ilklere imza atan ve Nevşehir genelinin ne sıcak ve en hızlı haberlerini anında takip ederek haber aldığınız Nevşehirlinin sitesi www.fibhaber.com Dünyaca ünlü arama motoru Google analytics raporlarına göre her yıl olduğu gibi bu yılda Nevşehir'in en çok okunan haber sitesi oldu.

Ankara ,İstanbul, Kayseri, Aksaray, Niğde ve Kırşehir başta olmak üzere Türkiyenin bir çok şehrinden olduğu gibi Almanya, Hollanda, Fransa, Belçika, Norveç, Azerbaycan, Kanada gibi daha bir çok ülkelerde de sürekli olarak takip edilen FİB Haber.Com Nevşehir Kamuoyuna ve tüm okuyucularına sonsuz teşekkür ediyor...
29 Aralık 2013 tarihinde iki rekoru birden kırmayı başardık. Birincisi online olarak ziyaretçi sayısında, ikinci rekorumuz ise günlük ziyaretçi dalında kırıldı. 

Günlük ortalama hitimiz 30 Bin ila 50 Bin arasında olan FİB Haber.Com un aylık olarak Toplamda 900 Binin üzerinde bir okuyucu kitlesine ulaşarak İç Anadolu Bölgesinde İnternet haberciliğininde öncü ismi oldu... 

Önümüzdeki Yıllarda da tüm Nevşehir ve Nevşehirli halkımıza layık olmaya çalışarak sizlerle birlikte olacağız. "Tehditle, Taklitle, Şantajla , Yalanla Dolanla Değil" Her zaman İlkeli yayaın anlayışı ile İyinin ve doğrunun yanında, Kötünün ve haksızlıkların karşısında olmayı sürdüreceğiz. Şimdiden Tüm Nevşehirli vatandaşlarımızla hayırlı, mutlu ve güzel haberlerde bulaşmayı temenni ediyor, içerisnde bulunduğumuz mübarek Ramazan ayının Ülkemiz milletimiz ve Nevşehir için hayırlar getirmesini diliyoruz.Saygı sevgi ve dualarla Allah a emanet olun...

FİB Haber Merkezi Yönetimi

FİB Haber.com Sizlerle Büyümeye devam ediyor ...
 

Kurulduğu günden bugüne doğru ve tarafsız haberin yanında kaliteli hizmete de önem veren FİB Haber.com, yeniliğe önem vererek gün geçtikçe daha donanımlı bir şekilde Nevşehirlilere hizmet etmeye devam ediyor. Web sayfasının arayüzünü okuyucuları için sürekli geliştiren FİB Haber, geçtiğimiz günlerde geliştirilmiş yeni sistemi devreye soktu. Kullanılan bu yeni sistemde "Nevşehir'de İlk ve Tek" olan mobil siteyi cep telefonu kullanıcıları için de uygulayan FİB Haber, yeni uygulamayla güvenilir habere iPhone başta olmak üzere yüzlerce marka cep telefonundan Nevşehir haberlerine ulaşmak isteyenlere keyifli ve kullanıcı dostu bir deneyim yaşatıyor. Oldukça şık tasarımlı yeni arayüze sahip uygulamayı kullanan kullanıcılar, FİBHaber.Com'un ana haber kategorilerine ve haber başlıklarına artık daha hızla ulaşıyor. Cep telefonu kullanıcıları; manşetleri, son dakika haberlerini, çok okunanları ve çok yorumlananları tek dokunuşla okuyarak cepten de dilediği haberlere yorum yazabiliyorlar. Geçtiğimiz günlerde kullanıma açılan yeni uygulamayı gören cep telefonu kullanıcıları, yeni uygulamadan oldukça memnun olduklarını ifade ettiler. Özellikle iPhone kullanıcılarının Nevşehir haberlerine daha farklı şekilde ulaştığı yeni uygulama sayesinde, diledikleri haberleri otomotik olarak takip edebiliyorlar... 

Nevşehir'in İlk İnternet Televizyonu "FİBHABER.TV " Yayın Hayatına Başladı
Kapadokya'nın başkenti Nevşehir'de faaliyetlerini yürütecek olan kentin ilk ve tek internet televizyonu 'www.fibhaber.tv' , test yayına başladı. 

Nevşehir'in ilk internet televizyonu 'www.fibhaber.tv' ilimiz ve bölgemize hayırlı olmasını diliyoruz.

Nevşehirin ilk internet haber sitesi olan 'www.fibhaber.com' , yine ilimizin ilk ip tv'si olarak internet üzerinden yapılan yayınla haftanın önemli günlerinde canlı yayın konuklarını ağılayacak. 

İnternet televizyonu olarak yayın hayatını sürdürecek 'www.fibhaber.tv' TV, haftanın 7 günü siyasi, aktüel, spor, gündem, yaşam ve farklı konularda canlı yayınlar yapacak. www.fibhaber.tv aynı zamanda ulusal, uluslararası ve yerel haberleri ziyaretçisine ulaştıracak.

Nevşehir Televizyonunu izlemek için www.fibhaber.tv yi tıklayın...