Nevşehir'de Vatana, millete, devlete, halka, şehirlere, ilçelere, kasabalara, köylere hizmet aşkıyla yanıp tutuşan bu şehrin güzel insanları Gönül kahvesinde buluştu.

Hafta sonunda Nevşehir NİSSARA AVM de Madame Moss Giyim mağazasının açılışına katılan Kavak Belediye Başkanı Celal Yiğit, NTSO Başkan Vekili Cengiz Yıldız, KAPTİD Başkanı Yakup Dinler, MHP Ürgüp İlçe Başkanı Mustafa Öz, Göreme Turizm Geliştirme Kooperatif Başkanı Mustafa Durmaz, NEVBİAD Yönetim Kurulu Üyesi Vejni Büyük, Kapadokya Hastanesi Başhekimi Dr. Fatih Yakut, FİB Haber.com Genel koordinatörleri Fikret Çapacı ve İbrahim Uysal Gönül Kahvesinde buluştular. 

Çay kahve bahane, gönül illa sohbet ister...

Nevşehir'in Gönül Adamları Gönül Kahvesinde buluşurda kahve içmeden olurmu. Sanki yıllardır birbirleriyle hiç görüşmüyorcasına hasretle, ülkenin ve memleketin sorunlarını o masada çözecek kadar heyecanlı, kaliteli, çıkarsız ama dostça ama samimi... Öyleki Koyu sohbet hiç bitsin istemedik. Devamının sözünü aldık. Kimler vardı diye düşünmemek içinde o anı ölümsüzleştirdiğimiz bu kareyede nokta değil ama virgül koyduk. Bir dahaki buluşmanın adıda belli oldu. Nevşehir'in meşhur Tavası. 

Önce birbirimizi sevmeliyiz...
Artık şuncu buncu değil memleketini karşılıksız sevenlerin bu şehre yön vermek için, ortak akıl için, için güçli bir lobi kurmasının zamanı geldiği tüm çıplaklığı ile gözler önüne bir kez daha serildi. Nevşehir'in artık herkes tarafından kucaklanacak akil insanlara ihtiyacı olduğu gün gibi aşikar.


Öyleki Siyasetçisi, Yerel Yönetimi, Ticaret Odası temsilcisi , STK'sı Turizmcisi, Esnafı, Gazetecisi ile özlenen güzel bir tablo için emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Gönül ne kahve ister, ne kahvehane.
Gönül sohbet ister, kahve bahane.

Gönül ne çay ister, ne çayhane.
Gönül sohbet ister, çay bahane.