Nevşehir in ilk ve tek internet televizyonu www.fibhaber.tv stüdyosu  ışık ekipmanlarıyla kayıt için hazır.  

Herhangi bir televizyon stüdyosunda bulunan tüm imkanlara sahip olan stüdyoda son rütuşlar yapılıyor. Nevşehir'in sesi ve gözü olacak FİB Haber.TV Televizyonu canlı yayın hizmetleriyle de halkımızı anında haberlerden haberdar edecek.

 FİB Haber Televizyonu Sahibi İbrahim Uysal, FİBHaber TV stüdyolarını kullanarak ilimiz ve Kapadokya bölgemizdeki  haberleri hem Nevşehir'e hem de Tüm dünyaya duyuracaklarını söyledi.


Nevşehir ve Kapadokya'nın Dünyaya açılan penceresi; www.fibhaber.tv Nevşehir'imize hayırlı ve uğurlu olsun.

Nevşehir'in ilk internet televizyonu www.fibhaber.tv daha yeni kurulmasına rağmen halkımızın büyük teveccühüne mazhar oluyor.

FİB HABER bünyesinde yayın yapan Fibhaber.Tv , internet üzerinden Nevşehir'e, Türkiye'ye ve dünyaya “doğru ve tarafsız” haber veren Nevşehir in ilk ve tek internet televizyonu  www.fibhaber.tv , seyircilere ekonomiden siyasete,eğitimden  kültüre, magazinden spora doğru, objektif, anlaşılır ve anında haber vermeyi, gelişimlerine katkıda bulunmayı amaçlıyor.

Hızlı, objektif, doğru haber anlayışı ve yetenekli kadrosu ile gündem oluşturan FİB Haber Tv,izleyicisine en özel en sıcak haberleri ve canlı bağlantılarla gündemin yoğun haber akışını internet sitesinden anlık vermektedir.