Nevşehir İş Rehberi 2014   hazırlanıyor

 

Loca Medya ve  Ticari Yatırımlar  Limited Şirketi ile Nevehir Ticaret Borsası arasında imzalanan bir işbirliği protokolü ile ,Nevşehir İş Rehberi 2014  kataloğunun  hazırlanmasına başlandı.

 

Son olarak 2006’da Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası  tarafından çıkarılan Nevşehir İş Rehberi  bu sefer Ticaret Borsası işbirliği ile çıkarılıyor. Nevşehir Ticaret Odası ve Ticaret Borsası üyeleri ile diğer mesleki örgütlerin üyelerini de kapsayan iş rehlberi yaklaşık 250 sayfa olacak ve  bir telefon rehberi  olmanın yanısıra  tanıtım özelliği de taşıyacak.

Bu konuda bir açıklama yapan  İlter Sağırsoy şunları söyledi  :

“Nevşehir Ticaret Borsası iş birliği ile hazırlamaya başladığımız İŞ Rehberi kuşe baskı ve yaklaşık 250 sayfa olacak. Firmaların, şirketlerin iletişim bilgi ve reklamlarının yanısıra tanıtımlarının da yer alacağı  prestij katalogda ayrıca, Nevşehir’in tanıtımına yönelik güncellenmiş bilgiler de yer alacak. Ağustos sonunda  basılarak  dağıtılması planlanan İŞ Rehberi, başta Türkiye genelindeki Ticaret Odası ve Borsaları ile valilikler olmak üzere , büyükelç iliklerin ticari ataşeliklerine, dünya genelinde yaklaşık 200 yakmın ülkenin ticaret odası ve benzeri  kurumlarına , Türkiye’nin ilk 500 şirketi ile il belediyelerine gönderilecek. Nevşehir İş Rehberi 2014  5 bin adet basılacak. “