Gazetemizi ziyaret eden Nevşehir Çalışma ve İŞKUR İl Müdürü Arif Sıdık Barata, FİB Haber Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Fikret Çapacı ve Genel Koordünatör İbrahim Uysal ile görüşerek bilgi alış verişinde bulundu.

Gazetecilik mesleğinin sorumluluk ve fedakarlık isteyen bir meslek olduğunu kaydeden Nevşehir İŞKUR Müdürü Arif Sıdık Barata, “Yaptığınız iş zor bir iş. Zorlu bir yolda yürüyorsunuz. Çalışmalarınızda  sizlere başarılar diliyorum” dedi. Barata, ayrıca yeni yayın hayatına başlayan Nevşehir'in ilk ve tek İnternet televizyonu olarak www.fibhaber.tv ye de hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

İşkur Çalışmaları hakkında bilgiler veren Nevşehir İŞKUR Müdürü Arif Sıdık Barata, İşkur ile ilgisi, işi bulunan kişinin hiç çekinmeden kurumlarına gelerek kolaylıkla bilgi alabileceklerini vurguladı.


Nevşehir İŞKUR Müdürü Arif Sıdık Barata, Malumunuz üzere Çalışma ve İşkurumu yeni misyonu ile piyasanın güçlü aktörlerinden biri istihdamın arttırılması ve iş gücü piyasasının iyileştirilmesi sürecinde çok çeşitli destek mekanizmaları işletmekteyiz. Bunun Yanı sıra özel politika gerektiren gruplara ilişkin çalışmalarımızla önemli bir sosyal ihtiyacı da karşılamaktayız. İş-kur yeni yüzü ve çalışma konseptiyle herkesin çok rahat erişebileceği bir kurum. Bütün hemşerilerimizi, iş arayanları, işini değiştirmek isteyenleri, iş arayanları bizimle buluşmaya davet ediyoruz,” dedi. 

Barata, "Biz burada kiracıyız. Kuruma gelen insan buranın sahibi. Gelen insanın kıyafetine bakmıyoruz. Nezaket kurallarının dışına asla çıkmıyor, en iyi hizmeti vermeye çalışıyoruz" dedi.

FİB Haber Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Fikret Çapacı ve Genel Koordünatör İbrahim Uysal , Arif Sıdık Barata’ya yeni görevinde başarılar diledi.

Ziyarette, ​Nevşehir'in en çok takip edilen medya organı olarak Tüm kurum ve kuruluşlarla iyi ilişkiler içerisinde Nevşehir'e yapılan hizmetleri en geniş yelpazede vatandaşlara duyurmaya çalıştıklarını belirten FİB Haber Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Fikret Çapacı'da, bu doğrultuda Nevşehir İş Kurumu Müdürü Arif Sıdık Barata ile de aynı şekilde önemli çalışmalar içerisinde olacaklarını ifade etti. Barata da, bu güzel dilekleri için teşekkür etti ve her zaman için Nevşehir'in önemli basın kuruluşlarından www.fibhaber.com ile her zeminde işbirliği içerisinde çalışmalar yapacaklarına inandığını ifade etti. 


Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren FİB Haber.Com Gazetemiz Genel Koordünatörü İbrahim Uysal, Nevşehir İŞKUR Müdürü Arif Sıdık Barata’ya nazik ziyaretinden dolayı teşekkür etti. İşkur'un toplumsal yaşam açısından son derece önemli bir kurum olduğunu belirten Uysal, “ Sayın müdürümüzün çalışmalarını da bu manada yakından izliyor ve takdir ediyoruz” dedi.

Ziyarette, İşkur Nevşehir İl Müdürlüğünden, Eğitim Uzmanı Muharrem Çalık'da hazır bulundular.