Nevşehir Belediye Başkanlığı İtfaiye Müdürlüğü tam donanımlı itfaiye ekipleri her an olası bir duruma karşı görev başında.

Nevşehir Belediye Başkanlığı kapsamında hizmet veren itfaiye binası kış aylarında olduğu gibi yaz aylarında da tam kapasite hizmete hazır bekliyor.

NEVŞEHİR BELEDİYESİ İTFAİYE MÜDÜRLÜĞÜ 7 GÜN 24 SAAT GÖREV BAŞINDA

Yaklaşan Yaz aylarında artan ot yangınları nedeni ile İtfaiye Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada; Yaz ayları dolayısı ile pikniğe çıkan vatandaşların yangın konusunda biraz daha duyarlı olmaları ve bu konuda bilinçli davranmaları gerekmekte. Çevrede yakılan ateşlerin söndürülmesi ve piknik yerlerinden güvenli bir şekilde ayrılmalarının gerekliliği belirtildi.

Nevşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü müdahele ekipleri günün 24 saati her an her koşulda göreve hazır, tam donanımlı itfaiye binası sayesinde kesintisiz hizmet veriyor.

Nevşehir Belediyesi itfaiyesi geçen yıl 93 yangına müdahale etti



Nevşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü tarafından geçen yıl içerisinde Nevşehir kent merkezi başta olmak üzere merkez ilçeye bağlı belde ve köylerinde meydana gelen toplam 93 yangına müdahalede bulundu.

Nevşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, 2014 yılı içerisinde meydana gelen 37 arazi yangını, 17 araç, 15 mesken, 6 işyeri, 4 baca, 3 kömürlük ve samanlık, 2 lastik,1 hurdalık ve 8 de diğer yangınlar olmak üzere toplam 93 yangına müdahalede bulundu.

Nevşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü Yol tarifi

Eğitim Merkezi

Adres: Üstad Necip Fazıl Bulv., Nevşehir Merkez/Nevşehir

Telefon:(0384) 213 2370

Gelin birlikte şimdi Nevşehir İtfaiye Erlerinin Yangın anı hazırlıklarını birlikte izleyelim...