Afrin harekatında kahraman Mehmetçiklerimizle onlara sevgi ellerini uzatan cennet kokusu annelerimize Nevşehir'in merkez ilçeye bağlı Kavak kasabası Belediye Başkanı Celal Yiğit'den destek geldi.

Nevşehir Gazetecileri adına Muammer Başer'in projesi ve Kavak kasabası Belediye Başkanı Celal Yiğit'in destekleriyle gerçekleştirilen organizasyonda Afrin’de teröre karşı kahramanca mücadele eden Mehmetçiklerimiz için Kilis'e bir kamyon dolusu patates gönderildi.


Cuma namazı sonrası kavak kasabası belediye binası önünde düzenlenen törene Kavak Kasabası Belediye Başkanı Celal Yiğit, Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Bayram Ekici, FİB Haber Merkezi Genel Koordünatörleri İbrahim Uysal, Fikret Çapacı ve gazetecilerle çok sayıda kasaba halkı katıldı.

Kavak Belediye Başkanı Celal Yiğit uğurlama töreninde yaptığı konuşmasında" ’Millet olarak dualarımızla, desteklerimizle, İmkânlarımızla Mehmetçiğimizin sonuna kadar arkasındayız. Başkomutanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde alçak terör örgütlerine yönelik düzenlenen Zeytin Dalı harekatında ordumuzun ve kahraman Mehmetçiğimizin yanında olduğumuzu bir kez daha hatırlatmak istiyoruz. Gerekirse canımızla kanımızla ve tüm dualarımızla yanlarındayız. İnşallah bu zaferi millet olarak hep birlikte başaracağız" dedi. 


 Törende Kavak kasabası merkez cami imamının yapmış olduğu duygusal bir dua ile patates yüklü TIR Kilis’e uğurlandı.