İşte Nevşehir'in sesi ve sitesi FİB Haber Merkezi Alo Nevşehir WhatsApp ihbar hattına "Sizden Gelen Şikayet ve İhbarlar"​ 

Çocukların Park Alanındaki Tehlikeli Eğlencesi
Burası Kıratlı oğlu mahallesindeki park, Çocuklar için yapılan park inşaat alanı ve çocukların oyun alanı yok çocuklar inşaat ipleri ile salaniyor. Belediyeyi arıyoruz bize ne zaman yapılacağına dair hiç bir bilgi verilmiyor. O kadar şikayet ettik ama 3 aydir aynı şekilde duruyor ve Belediye burayı hiç görmüyor lütfen yavrularımızın canını tehlikeye atmayalım yetkili birimler sesimizi duysunlar artık. 


Halk Otobüsleri'nin Durak Çilesi
Bir vatandaşımız duraklarda güvenli iniş biniş yapamiyoruz diye şikayette bulundu. Duraklarin park haline dönmesi sonucu yolcu iniş ve binişini yol ortasinda yapmak zorunda kalan özel halk otobüsleri büyük anlamda sıkıntı yaşamakta acilen konu ile ilgili bir çözüm bulunması gerekmekte.


Ücretsiz Ulaşımda Herkes Dertli
Nevşehir'de toplu taşıma araçlarından ücretsiz faydalanan çok sayıda engelli ve yaşlı vatandaş, duraklarda durmayan veya özel halk otobüsüne bindiklerinde ise kendilerine kötü davranan otobüs şoförlerine tepki gösterdi. Engelli bir vatandaşın, özel bir halk otobüsünde rencide edildiğini ve aynı şoförün durakta yaşlı gördüğünde durmadığını, binenlere ise tepki gösterdiğini bildiren vatandaşımız gerekenin yapılmasını istedi. 


Gönderin Yayınlayalım! Haberlerinizi Bekliyoruz...
Nevşehir’e Gündemin Adresi www.fibhaber.com Nevşehir'de gördüğünüz olayların haber yapılmasını istiyorsanız haberin fotoğrafı çekin bize 0 552 212 0 444 whattsapp numarasından atın yayınlayalım.