Nevşehir İl Özel İdaresi tarafından Köy yollarında yürütülen yol genişletme ıslah ve asfalt çalışma çalışmalarının büyük bir titizlikle yürütüldüğü belirtildi.

Özel İdareden yapılan açıklamada; "İlimiz Nevşehir Merkez İlçesine bağlı Özyayla Köyü ile Boğaz Köyü arasındaki 11km uzunluğunda  ve 9 metre genişliğinde olan bağlantı yolunun yol genişletme ıslah ve asfalt çalışmasında sona gelindi.

Her yıl bakım-onarım ve yama çalışması ile standardı korunmaya çalışılan yolda trafiğin daha güvenli hale getirilmesi amaçlanarak 1.200.000.00 TL maliyetle iyileştirme, genişletme ve yenileme çalışmaları kapsamında alt temel tabakası zemin toprak işleri ve 2.Sati kaplama asfalt çalışması bitirilip,yol daha güvenli hale getirilerek trafiğe açılmıştır." denildi.

Konuya ilişkin açıklamada bulunan İl Özel İdare Genel Sekreteri Savaş Benli;" İl özel İdaremiz çalışmalarıyla köy yollarımızda da ulaşım artık daha güvenli ve konforlu biçimde sağlanıyor. Bu çalışmalarda emeği geçen, başta Nevşehir Valimiz Sayın İlhami Aktaş'a, AK Parti Nevşehir Milletvekillerimiz Sayın Mustafa Açıkgöz'e, Sayın Yücel Menekşe'ye, AK Parti İl Başkanı Sayın Mustafa Rauf Yanar'a, İl Özel İdaresi Yol bakımı ve Asfaltlama Ekibimize, İlçe Kaymakamlarımıza , İl Genel Meclisi Başkanımız ve üyesi arkadaşlarımıza ve Tüm Alınteri olan herkese TEŞEKKÜR ederiz...ALLAH DEVLETİMİZE ZEVAL VERMESİN...." dedi."