Nevşehir Valisi İlhami AKTAŞ,İl Genel Meclis Başkanı Süleyman ÖZGÜN, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Savaş BENLİ, İl ÖZel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Ramazan ÇİFTÇİ İl Özel İdaresi tarafından kurulmakta olan Bitümlü Sıcak Karışım Asfalt Plent İstasyonunu yerinde inceleyerek bilgi aldılar.
 
Nevşehir İl Özel İdaresi sorumluluğunda bulunan ulaşım ağını sağlayan yolların sezonluk ve yıllık yol inşa ve mevcut yol tamir ihtiyaçlarını karşılamak üzere makine parkını genişleterek,3.890.000.00 TL maliyetli yıllık 240 ton kapasiteli sıcak asfalt plenti istasyonu kurulumu hızla devam etmektedir.
 
Kurulmakta olan tesis,yılda 150-200km yol yapımı için gerekli asfaltı üretebilecek kapasitede faaliyet göstererek,yol ağımızda bulunan yolları daha kaliteli,daha konforlu ve daha yüksek standartlara getirilmesi planlanmaktadır.
 
Vatandaşlarımıza en iyi hizmet götürülmesi için katkılar sağlayan, Sayın Valimiz İlhami AKTAŞ, Milletvekillerimiz Sayın Mustafa AÇIKGÖZ, Sayın Murat GÖKTÜRK, Sayın Ebubekir GİZLİGİDER, İl Genel Meclis Başkanımız Sayın Süleyman ÖZGÜN, İl Özel İdaresi Genel Sekreterimiz Sayın Savaş BENLİ'ye ve emeği geçen tüm personelimize teşekkür ederiz.