Makam Konteynır’a Taşındı

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, geçtiğimiz iki gün Ankara’da çeşitli temaslarda bulundu. Şehre gelir gelmezde soluğu Nevşehir Devlet Hastanesi inşaat sahasında aldı.

Nevşehir’de 30 Mart yerel seçimlerinin ardından uzun bir süre hayırlı olsun ziyaretlerini Nevşehir Belediye binasındaki makamında kabul eden ve hemen ardından Nevşehir Devlet Hastanesi bahçesinde başlatılan çevre düzenleme çalışmaları nedeniyle yoğun günler geçiren Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’in makamı artık bir Konteynır.

Sabahın erken saatlerinden itibaren Nevşehir Devlet Hastanesi bahçesindeki çevre düzenleme çalışmalarını bire bir takip etmek üzere buraya gelen Başkan Ünver, artık belediye makam odasını adeta unuttu.

2 Aya yakın bir süredir Konteynırı kendisine makam edinen Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver gecenin geç saatlerine kadar burada süren çalışmaları esnasında kendisinden randevu isteyenlerin sıkıntılarını, önerilerini burada dinliyor.

Ramazan ayına kadar bitirilmesi planlanan ancak daha da uzun sürebileceği gözlenen Nevşehir Devlet Hastanesi bahçesindeki çevre düzenleme çalışmaları tamamlanıncaya kadar da Başkan Ünver’i belediyedeki makam odasında değil, işte bu konteynır ya da çalışmaları denetlerken bulabilmeniz mümkün.