Dün Batman'dan ayağını tozuyla gelen TBMM Divan Katip Üyesi ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, referandum çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, ​7'den 77'ye herkese EVET'i anlatıyor...


Vatandaşlarımızı referandum konusunda bilgilendirmek için Nevşehir'de ayak basmadık yer bırakmayan Milletvekili Açıkgöz, bugünde Nevşehir merkez ilçeye bağlı Göreme kasabasını gezerek, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi konusunda bilgiler verip, Göremeli vatandaşlardan 16 Nisan günü EVET oyu vermelerini istedi.

Milletvekili Açıkgöz, ‘hayır oyu verin’ diyenlere bakılırsa, neden evet dememiz gerektiğinin de çok iyi anlaşılacağını söyledi. Göreme ziyaretine ilişkin açıklamada bulunan Nevşehir Milletvekili Açıkgöz, “Bugün Göremeli vatandaşlarımızı ziyaret ederek, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ve Yeni Anayasa Hakkında açıklama yaptık, vatandaşlarımızla fikir alış verişinde bulunduk. Neden EVET demeleri gerektiğini açıkladık. Yapılan Anayasa değişikliğini madde madde anlattık. Oylamanın ülkemizin, milletimizin huzur ve refahı için olduğunu anlattık. 16 Nisan günü ‘hayır oyu verin’ diyenlere bakarsak, neden evet dememiz gerektiğini de çok iyi anlarız. Ona göre kararınızı verin” dedi.

Açıkgöz, "Biz, laf değil, iş üretiriz. AK PARTİ kadrolarımızla 14 yıldır gece gündüz demeden milletimizin bekası için çalıştık. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminde üç önemli ilkemiz var:
1-Vesayet dönemlerine son vermek
2-Millet egemenliği
3-Sivil Anayasa 
Yönetimde çift başlılıktan doğan kriz dönemlerini 16 Nisan'da sandığa gömeceksiniz.EVET ile milletimiz egemenliğini tescilleyecek." dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, "Göreme Kararını EVET olarak çoktan vermiş, tüm Göremeli hemşehrilerime saygı sevgi ve şükranlarımı sunuyorum "dedi.