AK Parti Nevşehir Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Ecz. Mustafa Açıkgöz, A Haber'de yayımlanan 'Ajans Hafta Sonu” programının canlı yayın konuğu oldu.

Hatay/Hassa'dan A Haber Yurt Haber Müdürü Kerim Ulak'ın canlı yayın konuğu olan AK Parti Nevşehir Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Ecz. Mustafa Açıkgöz,  Afrin de devam eden Zeytin Dalı harekatında görev yapan tüm Mehmetçiklerimize Nevşehirlilerin selam ve dualarını iletti.

AK Parti Nevşehir Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Ecz. Mustafa Açıkgöz, A Haber'e yaptığı açıklamasında; "Öncelikle A Haber'e teşekkür ediyorum. 57 gündür sınırda nöbet tutuyor. Allah razı olsun. Görüldüğü gibi tüm Türkiye burada olmayanlarında duaları ve gönülleri burada. Bizler şanlı Türk ordumuza Nevşehirli hemşehrilerimizin selamlarını ve dualarını getirdik. Tüm Türkiye olarak Çanakkale ruhunu yaşıyoruz" dedi.

Açıkgöz, "Zeytin Dalı Harekatı'na destek için kahraman Mehmetçik'imizin yanındayız. Rabbim tüm kahraman askerlerimizin yar ve yardımcısı olsun" dedi.


İzlemeye davetlisiniz.