AK PARTİ Nevşehir Milletvekili, TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Sayın Mustafa AÇIKGÖZ ,Gece demiyor gündüz demiyor. Milletin verdiği vekaleti en iyi şekilde temsil ediyor. 

AK PARTİ Nevşehir Milletvekili, TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Sayın Mustafa AÇIKGÖZ beraberinde AK Parti Teşkilatı ile birlikte Nevşehir'de çarşı esnafını ziyaret ederek vatandaşlarla da sohbet ettiler.

Nevşehir AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, AK Parti Nevşehir Merkez İlçe Başkanı Edip Avşar ve Bir önceki Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz'ünde eşlik ettiği çarşı esnafı ziyaretlerinde vatandaşların sıkıntılarını dinlediler.

Çarşı esnafına ziyarette bulunarak onlarla sohbet edip ihtiyaçlarını dinleyen AK Parti Nevşehir Teşkilatı vatandaşın yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Siyasetçilerin sadece seçim dönemlerinde vatandaşın yanında olmaması gerektiğine en güzel örnek olan Milletvekili Açıkgöz yaptığı açıklamasında, Nevşehir merkezdeki esnaflarımızı AK teşkilatımızla ziyaret ettik. Durmadan, kutlu yürüyüşe tüm teşkilatımızla hep birlikte devam ediyoruz. Gerek ilimiz merkezi gerekse ilçe, belde ve köylerde sürekli vatandaş ziyaretleriyle halkımızın ayağına giderek istek ve sorunları yerinde dinleyip çözüm ürettiklerini belirtti.

Esnafa işlerinde bol ve bereketli kazanç dileyen Açıkgöz, Türkiye’yi ekonomik anlamda daha güzel günlerin beklediğini söyledi. 

Açıkgöz, "Davamızın eskisi yenisi olmaz biz büyük bir aileyiz hep birlikte güçlü Türkiye için çalışıyoruz" dedi.


Ülke olarak darbe girişimi gibi zor bir süreci atlattık. Güçlü bir Türkiye'den rahatsızlık duyan bir takım dahili ve harici mihraklarca halen içerden ve dışardan saldırılar devam ediyor. Ancak birlik ve beraberlik içerisinde bugünleri atlatacaklarına olan inancının tam olduğunu belirterek," Birlik ve beraberlik içerisinde" inşallah el ele verip bütün sıkıntıların üstesinden geleceğiz. Türkiye’yi güzel günler bekliyor." dedi.

Vekil dediğin böyle olur...!
Milletvekili Açıkgöz'ün, cenazeden düğüne kadar Nevşehirlilerin her zaman yanında olduğunu belirten vatandaşlar da; "Milletvekilimizin gönül kapısı hepimize açık. Bunu Milletvekilimizin görev süresince gördük, görüyoruz. Sağolsun vekilimiz, vatandaş olarak bizlerin sıkıntılarına kulak veriyor. Kendisine teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştular.