Türk Silahlı Kuvvetleri Afrin’deki PYD-YPG terör örgütlerine yönelik başlattığı Zeytin Dalı operasyonu devam ediyor. Operasyonun başlaması sonrasında Türkiye’deki tüm camilerden “Selalar” okunurken, Sabah namazında da “Fetih Suresi” okunacağı açıklandı.

AK Parti Nevşehir Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Ecz. Mustafa Açıkgöz'de harekete geçerek il merkezinde bulunan Kurşunlu Camisi’nde sabah namazında buluşma kararı aldı. Tüm vatandaşlara çağrı da bulunan Milletvekili Açıkgöz, "Fetih Suresini okumak ve ordumuza dua etmek için tüm Nevşehirlileri Kurşunlu Camisine sabah namazında buluşmaya davet ediyorum” dedi.   


Milletvekili Açıkgöz tüm vatandaşları davet etti 
Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın, Afrin operasyonunun sahada fiilen başladığını açıklamasının ardından, "Ülkemiz, Devletimiz ve Milletimiz için hayırlı olsun. Allah ordumuzu muvaffak etsin." değerlendirmesinde bulunan AK Parti Nevşehir Milletvekili Açıkgöz, Nevşehirlilere tarihi çağrıda bulunarak yarın sabah namazı sonrası Fetih Suresi okumak için tüm vatandaşları camilere davet etti.
Açıkgöz yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “Aziz ve asil Nevşehirli Hemşehrilerim!
Türk Silahlı Kuvvetlerimizin kontrolünde Kahraman Mehmetçiğimizin terör odaklarını yer ile yeksan etmeye yönelik sınır ötesinde başlatmış olduğu ZEYTİN DALI HAREKATI’nın başarıyla sonuçlanması için yarın sabah ilimiz Nevşehir'deki tüm camilerde sabah namazı sonrası Fetih Suresi okunacak ve ordumuz için dualar edilecektir. Tüm vatandaşlarımıza duyurulur.” sözleriyle tüm vatandaşları camilere davet etti.

Öte yandan, Afrin harekatına ilişkin yarın Sabah namazı sonrası düzenlenen program sonrası Nevşehirli vatandaşlara sıcak çorba ikramında bulunacak.


Nevşehir'de En son 15 Temmuz darbe gecesi Ziraat Bankası önündeki çarşı meydanında Fetih suresi okumuştu.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz; "Fetih Suresini Okuyoruz, yarın Sabah Namazında #Nevşehir Kurşunlu Camimizde Buluşuyoruz. Muzaffer Ordumuzun, kahraman Mehmetçiğimizin dualarla yanındayız; Rabbim, her daim milletimizi muzaffer eylesin" dedi.

"Mahzenlerde beklemek ziyan artık, yiğidim
Fecr-i sâdık vaktidir; uyan artık yiğidim
Ateşlere girsen de dayan artık yiğidim
Hakikate dönüyor rüyan artık, yiğidim
Zalimler için karar verildi; infaz kaldı
Ufka bir bak yiğidim, inkılâba az kaldı"

Milletimize yönelik iç ve dış tehditleri bertaraf etme maksadıyla başlatılan harekatın zaferle, neticelenmesi, İslam ümmeti aleyhine planlanan tuzakların bozulması, birlik ve beraberlik ruhunun yeniden tesisine vesile olması için Tüm İslam alemini FETİH SURESİ ve şu ayet-i kerimeyi sık sık okumaya davet ediyoruz:
رَبَّنَا اَفْرِغْ عَلَيْنَا صَبْرًا وَثَبِّتْ اَقْدَامَنَا وَانْصُرْنَا عَلَى الْقَوْمِ الْكَافِرٖينَ
"Rabbimiz, üzerimize sabır yağdır, ayaklarımızı
sabit kıl (kaydırma) ve kâfirler topluluğuna karşı bize yardım et."
(Bakara Suresi, 250)
ORDUMUZA DUA: Eyyy Allahım ! Adını senin Rasulü’nün isminden alan Ordumuzu - Mehmetciklerimizi muzaffer eyle ve muhafaza eyle. Bedir ve Uhud’da Rasülüne ve ordusuna yardım ettiğin gibi yardım eyle , güç ver, kudret ver, cesaret ver, kahramanca galip gelmelerini nasib eyle. Muhammed ümmetinin tek ümidi olan askerlerimizi senin himayene emanet ediyoruz Allahım onları sen koru.




BUNCA YİĞİT AÇMIŞKEN SANA ELLERİNİ 

İSLÂMIN SON KALESİ MEHMETÇIKLERİMİZİ SEN

#KORU # ÂLLÂH'IM ..... #ÂMİİN