Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Afrin'deki YPG/PYD güçlerine yönelik gerçekleştirdiği Zeytin Dalı Harekatı tüm hızıyla devam ediyor. Operasyonun 50. gününde, sınır ötesinde görev yapan Nevşehirli kahraman askerlerimizin çektiği fotoğraflar sosyal medyanın gündemine oturdu. 

TSK'nın, Afrin’deki PYD’ye yönelik başlattığı Zeytin Dalı Harekatı 50. Gününe girerken operasyona katılan Nevşehirli bir askerimiz Milletvekili Mustafa Açıkgöz'ün ismini de unutmadı.

Afrin'deki Zeytin Dalı Harekatı tüm hızıyla devam ederken, harekatta görev yapan Bordo bereli bir Nevşehirli askerimiz, havan topunun üzerine AK Parti TBMM Divan Üyesi ve Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz'ün ismini yazdı.

– Zeytin Dalı Harekatına görev alan Nevşehirli bir asker, havan topunun üzerine ismini yazdığı AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz'e cepheden selam gönderdi.

Fotoğrafı gördüğünde oldukça duygulanan AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz," Ve aleyküm selam kahraman kardeşlerim... Gazamız mübarek olsun. İnanıyorum ki, hainlerin kökünü kazıyarak yeni bir destan yazacaksınız. Şanlı ordumuz tarih boyunca topraklarımıza kastetmeye çalışanlara gerekli dersi her zaman vermiştir. Yine verecektir. Allah hepinizi korusun, yar ve yardımcınız olsun... Sonuna kadar arkanızda, sonuna kadar duacıyız..." dedi.

Milletvekili Açıkgöz açıklamasında; "Sınırlarımız dışında topraklarımızın bütünlüğü için savaşan Kahraman Mehmetçik’imize selam olsun. Rabbim, kahraman ordumuzu her daim muzaffer eylesin. ‬‪Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdogan “Afrin’e girdik, giriyoruz. Bu kahramanlarımız teröristleri çukura gömmüştür.” dedi.

Şehitlerimizin kanı yerde kalmıyor 
Terör yuvalarını tek tek vuran Mehmetçiğimiz şimdi de hainlere attıkları merminin üzerine memleketlerini yada sevdikleri isimleri yazıyor. İşte Nevşehirli gururlandıran bu fotoğraf sosyal medya sitelerinde de paylaşım rekorları kırıyor.