Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Nevşehir Milletvekili Eczacı Mustafa Açıkgöz, “Ey şehit oğlu şehit isteme benden makber, sana ağuşunu açmış duruyor peygamber’ diyerek, şehitlerimize Allah’tan rahmet, Türk Milletine de başsağlığı diledi.

Ak Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Diyarbakır'ın Lice ilçesi kırsalında PKK ile çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Komando Uzman Çavuş Latif Adıgüzel için başsağlığı mesajı yayınladı.

Ak Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, PKK ile çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Komando Uzman Çavuş Latif Adıgüzel için yayınladığı mesajda;

Açıkgöz,
“Nevşehirli hemşerimiz Latif Adıgüzel, Lice-Hani-Kocaköy ilçeleri kırsalında bir grup terörist ile güvenlik kuvvetleri arasında çıkan çatışmada şehit edilmiştir. Rabbim peygamberimize komşu eylesin. Binlerce yıldır nice badireler atlatmış ve nice bedeller ödemiş aziz milletimiz dün olduğu gibi bugünde bu alçakça saldırıların üstesinden gelecektir. Ülkemizin geleceğini karartmak isteyen eli kanlı terör örgütü karşısında, Türk milleti dimdik ayakta durmaya devam edecektir. Bu vesileyle aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine başsağlığı diliyorum. Ülkemizin ve Nevşehir’imizin başı sağ olsun.” dedi.

Biz, kısık sesleriz.. minareleri,
Sen, ezansız bırakma, Allah'ım!
Ya çağır şurda bal yapanlarını;
Ya kouansız bırakma, Allah'ım!
Mahyasızdır minâreler.. göğü de
Kehkeşansız bırakma, Allah'ım!
Müslümanlıkla yoğrulan yurdu
Müslümansız bırakma, Allah'ım!
Bize güç ver.. cihâd meydanını
Pehlivansız bırakma, Allah'ım!
Kahraman bekleyen yığınlarını
Kahramansız bırakma Allah'ım!
Bilelim hasma karşı koymasını:
Bizi cansız bırakma, Allah'ım!
Müslümanlıkla yoğrulan yurdu
Müslümansız bırakma, Allah'ım!
Yarının yollarında, yılları da
Ramazansız bırakma, Allah'ım!
Ya dağıt kimsesiz kalan sürünü
Ya çobansız bırakma, Allah'ım!
Bizi Sen sevgisiz, susuz, havasız
Ve vatansız bırakma, Allah'ım!
Müslümanlıkla yoğrulan yurdu
Müslümansız bırakma, Allah'ım!