AK Parti Nevşehir Milletvekili ve TBMM Başkanlık Divanı Kâtip Üyesi Eczacı Mustafa Açıkgöz, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Kutlu Olsun

Gücünü milletten alarak, objektifleri ve kalemleri ile milletimizin doğru haber alma hakkı için en hızlı ve tarafsız haberciliği icra eden gazetecilerimizin, insan onurunu ve kamu yararını koruma, ilkeli, tutarlı, kamuoyunu aydınlatan, özel yaşama saygı gibi üstün etik sorumlulukları vardır. Bu hassasiyetleri kendilerine düstur edinen basın mensuplarımıza milletimiz adına ayrı ayrı minnettarım.

Özellikle ilimizin huzur ve düzeninin korunması, en iyi şekilde tanıtılması, eğitim, sağlık, turizm, tarım, kamu kurumlarındaki hizmetlerin anlatılması ve daha bir çok alanda bizlere destek olan, yol gösteren basın mensuplarımıza gösterdikleri üstün gayretten dolayı çok teşekkür ediyorum.

Vatandaşlarımızın doğru bilgi alması ve bilgileri doğrudan alması için canla başla çalışarak, fedakarlık mesleğini en iyi şekilde icra eden gazetecilerimize bu kutlu görevlerinde başarılar diliyor; il merkezimizdeki ve ilçelerimizdeki yerel gazete, dergi, radyolarda çalışan tüm gazetecilerimiz ile yaygın basın ve haber ajansları temsilcilerimizin "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü" nü kutluyor, aileleri ve sevdikleri ile birlikte sağlık ve esenlik dolu günler diliyorum.

Ecz. Mustafa AÇIKGÖZ

AK PARTİ Nevşehir Milletvekili
TBMM Başkanlık Divanı Kâtip Üyesi