TBMM Divan Üyesi ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Eczacı Mustafa Açıkgöz ve Dünya Erdemli Sanayici ve İş Adamları Derneği Nevşehir Şubesi (DERSİAD) Başkanı Ercan Civelek APAK Gıda CEO'su Muzaffer Leblebici'yi ziyaret etti.

Açıkgöz, ” Siyasetteki yoğun gündem ve proğramlar sebebiyle Pek fırsat bulamıyoruz. Sizi ancak şimdi ziyaret etme imkanı bulabildim. Sizin gibi sanayicilere hepimizin ihtiyacı var...” dedi.

Milletvekili Açıkgöz ve DERSİAD Nevşehir Şube Başkanı Civelek, Nevşehir'in Acıgöl ilçesi Organize Sanayi Bölgesinde iki Fabrikası bulunan ve 5 milyon dolarlık yeni dev yatırımıyla 3 üncü fabrikasını
 faaliyete geçirmeye hazırlanan APAK Gıda Ceo'su Muzaffer Leblebici'ye Nevşehir'e yatırımları için hem teşekkür etti hemde sorun ve önerilerini dinledi.


Açıkgöz ; "Yatırımcılarımızın her zaman yanındayız" dedi.

TBMM Divan Üyesi ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Eczacı Mustafa Açıkgöz; İlimizin gelişmesi için İstihdamı artıran işletmelere fazlasıyla ihtiyacı olduğunun altını çizdi.


Açıkgöz, Nevşehir'imizde  istihdamın artırılmasına yönelik çalışmalarını sürdüren APAK Gıda Firması adına Leblebici'ye teşekkür etti. 

Açıkgöz yaptığı konuşmasında, Nevşehir Acıgöl Organize sanayi bölgesinin en kısa zamanda dolacağına inandığını söyledi.

 "Bölgedeki birçok ilde organize sanayi bölgeleri doldu. Yeni organize sanayi bölgeleri arayışına girildi. İlimizdeki organize sanayi bölgesinin de en kısa zamanda dolacağına inanıyorum. Biz her zaman belirttiğimiz gibi yatırımcımızın yanındayız. Onun karşılaştığı sorunlar bizim sorunumuzdur. Bu günde değerli yatırımcılarımızdan APAK Gıda CEO'su Muzeffer Leblebici'nin sorunlarını öğrendik, önerilerini ele aldık. Bu sorunların çözümü için gayret harcayacağız. Önerilerini de ilgili kurumlara ileteceğiz. Bu vesile ile yatırımcıları Nevşehir'imize yatırım yapmaya, bu cazip desteklerden ucuz iş gücünden ve bulunduğu konum itibariyle verdiği cazibeden yararlanmaya davet ediyorum" dedi.

APAK
 Gıda Ceo'su Muzaffer Leblebici'de Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz ve DERSİAD Şube Başkanı Civelek'e ziyaretleri için teşekkür etti. Açıkgöz'ün, her zaman yatırımcının sanayicinin yanında yer aldığını ve sorunlarının çözümü için gayret harcadığını görmek biz yatırımcılar adına memnuniyet vericidir dedi.

Yaklaşık bir saat kadar süren sohbetten sonra, Milletvekili Mustafa Açıkgöz ve Dünya Erdemli Sanayici ve İş Adamları Derneği Nevşehir Şubesi (DERSİAD) Başkanı Ercan Civelek APAK Gıda CEO'su Muzaffer Leblebici'ye veda ederek ayrıldı.