TBMM Divan Katip Üyesi , AK Parti Nevşehir Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Ecz. Mustafa Açıkgöz, Dünya Erdemli Sanayici ve İş Adamları Nevşehir Şube Başkanı Ercan Civelek ve Yönetim Kurulu üyelerini dernek binasında ziyaret etti.

AK Parti Nevşehir Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Ecz. Mustafa Açıkgöz burada yaptığı açıklamasında; "Nevşehir Dersiad Şubemizi ziyaret ederek, 2017 yılı faaliyetleri ve 2018 yılı projeleri hakkında bilgi edindik. Nevşehirli Sanayicilerimizin ve iş adamlarımızın STK’lar olarak bir arada bulunması ilimize, bölgemize ve ülke ekonomimize güç katıyor; Türkiye kazanıyor" dedi.

Dersiad Şube Başkanı Ercan Civelek'de , AK Parti Nevşehir Milletvekilimiz Sayın Mustafa Açıkgöz Bey'e Çalışmalarında başarı temennisinde bulunarak  ziyaretlerinden dolayı Yönetim Kurulu adına teşekkürlerini sundu...

Ziyaret günün anısına çekilen fotoğraf, iyi dilek ve hayır temennileri ile son buldu.


Ziyarette Dersiad Yönetim Kurulu Üyesi; İşadamı Necdet Civelek, İşadamı Kemal Sertbakan, İşadamı İbrahim Karaşahin, İşadamı Mustafa Ertaş, Av.Mehmet Yücel,Turizmci İşadamı Mehmet Ali Soydemir , Av. Mustafa Yavuz ve Nevşehir'in değerli Hocalarından Hafız Cemil Usta'da hazır bulundular.