AK Parti Nevşehir Milletvekili ve AB Uyum Komisyonu Üyesi Ebubekir Gizligider’in twitter hesabı hacklendi.

07.12.2014 Pazar Günü saat 12:00 da kenidlerine Börtecine siber tim adını veren siber korsanlar AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider’in Twitter Hesabı na Türk Irkı Adına Hacklenmiştir! yazısını bıraktılar.Ardından Ebubekir Gizligider’in adına birçok tweet atan grup AKPARTİ ye Filisti ne Arap ırkına Ceddimiz Osmanlı Devletine hakaretlerde bulundu.işte O HAKARET İÇEREN MESAJLARI


ebubekir1-574x580 Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider in Twitter Hesabı Hacklendi












































Kim Bu  Atsızcılar ?

kendilerine ‘ Atsızcılar’ diyen ve Facebook üzerinden örgütlenen marjinal bir milliyetçi grup.Din olarak şamanizmi benimsemişlerdir.İslam düşmanıdırlar.

Özellikle Facebook üzerinde örgütlenen grubun bir de kendi internet sitesi var.(şu an kullanılmıyor) Çok az bilgi içeren sitede ünlü türkçü Nihal Atsız’ı örnek aldıkları ve bu nedenle kendilerine Atsızcılar ismini koydukları biliniyor.

Milliyetçi Hareket Partisi’ni Türkçülükte pasif kalmakla suçlayan grup, Ülkü Ocakları’na ‘Türk’ olmayanlar alınmasın gibi marjinal ve ırkçı düşünceleri var. Ayrıca Dine karşı da bakış açılarının pekte normal olduğu söylenemez.Allah İnançları yok şamanist ve tanrılara inanıyorlar.(Göktanrı)