AK Parti Nevşehir Milletvekili Av. Ebubekir Gizligider, şehit polis memuru Hasan Patır'ın Avanos ilçesine bağlı Topkalı köyündeki ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Aileye tekrar başsağlığı dileyen Gizligider, "Sizler ülkemizin, Türkiye'nin istiklali, güvenliği, huzuru için canını seve seve feda eden kardeşimiz Hasan'ın bize emanetisiniz, sizlerin her zaman yanınızdayız. Şehidimizin aziz hatırasını hep birlikte yad ediyoruz. Şehidimize bir kez daha rahmet diliyorum, mekanı cennet olsun" dedi. 


Gizligider, "Kahramanmaraş'ta kalp krizi sonucu şehit olan Nevşehir'in Avanos ilçesine bağlı Topaklı köyü nüfusuna kayıtlı polisimiz Hasan PATIR'ın ailesini ziyaret edip, başsağlığı dileyerek acılarına ortak olduk" dedi.

Gizligider'in İkinci Durağı Çalış Belediyesi Oldu...

AK Parti Nevşehir Milletvekili Av. Ebubekir Gizligider'i Belediye girişinde karşılayan Çalış Belediye Başkanı Alpaslan Özer, “İlimiz, ilçelerimiz ve Çalış kasabamıza bir fazla hizmet getirme noktasında hep birlikte omuz omuza çalışacağız” dedi.

Çalış Belediye Başkanı Alpaslan Özer'in belediyede konuğu olan Gizligider'de ziyarete ilişkin açıklamasında; Başkanımız Alpaslan Özer'le Çalış Kasabamıza yaptigimız hizmetleri ve yapacaklarımızı konustuk. Ak Belediyecilik kendini her zaman belli ediyor. Halkımızın memnuniyeti yüzünden belli oluyor.dedi.