AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider, Şehit Demet Sezen Kız Anadolu İmam Hatip Lisesini ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilere konferans verdi. Okulun Konferans Salonu'nda düzenlenen programda Gizligider, ülke gündemine yönelik değerlendirmede bulundu. Öğrencilerin sorularınıda cevaplayan Gizligider, "Güçlü Türkiye yolunda siz gençler çok çalışmalısınız" dedi.. 

Gizligider, imanı kalbinde bir kor olarak bulunduramayan kişilerin bu ülkeye hizmetlerinin her an başka bir şeye dönüşebileceğini 15 Temmuz'da gördüklerini ifade etti.

Öğrencilerin sorularını da yanıtlayan Gizligider, lise yıllarından itibaren öğrencilerin çeşitli sivil toplum kuruluşlarının faaliyetlerine katılmaları tavsiyesinde bulundu.


Gizligider yaptığı açıklamasında;" Bugün Liseler Vekiliyle Buluşuyor Projesi kapsamında bu hafta da Şehit Demet Sezen Kız Anadolu İmamhatip Lisesi öğrencilerinizin konuğu olduk. Öğrencilerimize geçmişten geleceğe, siyasetten tarihe, eğitimden ekonomiye birçok konuyu konuştuk. Geleceğimiz sağlam Elhamdülillah..." dedi.