Nevşehir Valiliğinin önderliğinde, Nevşehir Ordu Evinde Şehit aileleri ve gazilerimiz için düzenlenen İftar programına Nevşehir  Valisi Abdurrahman  SAVAŞ, İl Jandarma Alay Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Dursun Ertuğrul, Nevşehir Millet Vekilleri Erdal Feralan, Av. Murat Göktürk, Vali Yardımcıları Vural Demirtaş, Mustafa Kemal Keskin, Nurettin Ateş, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdülkadir Tatar ve Şehit ve Gazi Aileleri katıldı.

 

Programa katılan  Nevşehir Milletvekilimiz Sayın Murat Göktürk şehit aileleri ve gazilerle bir araya geldi. Göktürk İftar'ın ardından davetliler ile sohbet ederek şehit ailelerinin sorunlarını dinledi, devletimizin şehit ailelerine sunmakta olduğu imkânlar ile ilgili bilgiler verdi.

 

Şehit aileleri kendilerine gösterilen ilgi ve samimiyetten dolayı Murat Göktürk’e şükranlarını ileterek “Yaşadığımız bu büyük acıyı bizimle paylaşıp yalnız bırakmamanız bize çok büyük teselli olmaktadır. Üzüntümüz elbet daim olacak ancak, yanımızda devlet büyüklerimizin olması bize bu acı karşısında dayanma gücü sağlıyor” dedi.

 

Göktürk’te şehit aileleri ve gazilere “Biz büyük bir aileyiz. Dünya'da başka hem şehit veren hem de metin olan bir millet yoktur diyerek bundan sonra da şehit aileleri ve gazilerimizin yanında olacaklarını belirtti.