AK Parti Nevşehir Milletvekili Eczacı Mustafa Açıkgöz Hacıbektaş'ta Rıfat Kartal Huzurevi'nde yaşlı ve bakıma muhtaç vatandaşları ziyaret etti.

Açıkgöz çok şükür Ramazan Bayramını Bayram tadında vatandaşlarımızla birlikte dolu dolu geçiriyoruz.
Bugün ilk olarak Rıfat Kartal Huzurevi sakinlerini ziyaret edip, onların bayramlarını kutlayarak, hayır dualarını diledik dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Eczacı Mustafa Açıkgöz, “AK Parti İktidarı döneminde yaşlılar ve engellilerle ilgili devrim niteliğinde yenilikler yapıldı” dedi.

AK Partili Milletvekili Açıkgöz, Ramazan Bayramında da vatandaş buluşmalarına devam ederek ziyaretlerini sürdürdü. Burada huzurevini ziyaret eden Açıkgöz, yaşlılarla sohbet etti.
Açıkgöz, sohbet etiği yaşlı bir kadının kitap okumasına hayran kaldı. Seçim sonrasındada vatandaşlarımızla buluşmalarımıza devam ediyoruz diyen Açıkgöz, “Bayram sebebiyle ziyaret ettiğimiz Sivil toplum kuruluşları, Hastalarımız, Sağlık çalışanları, Esnaflarımız ve Huzur evlerinde vatandaşlarımızdan Gördüğümüz tablo bizi çok memnun ediyor ve aynı zamanda tam bir bayram havası içerisinde halkımızla kucaklaşıyoruz” dedi.

AK Parti iktidarı döneminde Türkiye’de yaşlılar ve engellilerle ilgili devrim niteliğinde yenilikler yapıldığını belirten AK Parti Nevşehir Milletvekili Eczacı Mustafa Açıkgöz, “Bunları bugünde gezdiğimiz gördüğümüz her yerde idrak ediyoruz” şeklinde konuştu.

Huzurevi çalışanlarına da teşekkür eden Açıkgöz, “Bu işler sadece para ile ve para için yapılacak işler değil. Öncelikle merhamet ister, sabır ister ve güler yüz ister ve bu tür sivil toplum bilinci içerisinde hareket eden insanların ben bu toplumun yaralarını sarma noktasında faydalı olacağına inanıyorum ve partimizin de bu tür insanların önünü açtığını görüyorum. Aynı zamanda biz AK Parti olarak dünyada eşi benzeri olmayan sadece bir siyasi hareketi temsil eden değil aynı zamanda toplumun yaralarını sarmakla kendini bir fiil gönüllü olarak vazifeli hisseden bir teşkilata sahibiz” diye konuştu.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Eczacı Mustafa Açıkgöz, Ramazan Bayramı sebebiyle sırasıyla Nevşehir Vatan Şehitleri ve Gazileri Derneğini, Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğini, Enderun Eğitim Vakfını ve Devlet Hastahanesi ndeki hastalarıda ziyaret ederek, sağlık çalışanlarıyla birlikte bayramlarını kutlayarak, hayır dualarını diledi.
Açıkgöz ün bugün ki son durağı Hırkatepesidelik Köyü Dayanışma ve Yardımlaşma Derneğinin düzenlediği Bulgur Pilavı Şenliği' ne katılarak buradaki hemşehrileriyle bir araya gelip bayramlaştı.