Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir Milletvekili Mehmet Varol, www.fibhaber.com a çok samimi açıklamalarda bulunarak artık oy vereni vermeyeni ile herkesin Milletvekili oluğunu ve 7 Haziran Genel seçim sonrasında halkımızın teveccühlerini alarak bu dönemde Nevşehir'e Milletvekili olarak hizmet vereceğini, sadece kendisine oy verenlerin değil, toplumun tüm kesimlerini kapsayan bir anlayışla temsil etmeye özen göstereceğini söyledi.

“NEVŞEHİR'İN MİLLETVEKİLİYİM”

Kendisine oy verenle vermeyene her zaman aynı mesafede olacağının altını çizen Varol; “Açık ve net söylüyorum, ben "Nevşehir'in Milletvekili'yim" sadece MHP Milletvekili değil.

Hangi parti iktidarda olursa olsun hiç fark etmez, yeni bir hükümet kurulacaktır, memleket hükümetsiz kalmaz, Nevşehir'de de bana oy veren vermeyen, beni seven sevmeyen, kim olursa olsun beni tanıyanlar iyi bilirler ayrımcılığa ötekileştirmeye benim kitabımda yer yoktur zaten böyle bir lüksümüzde yok, herkesi kucaklayan bir anlayışta olacaklarınında altını çizdi .” 

Geçtiğimiz hafta Meclis'te 25 . Dönem Milletvekilliği için yemin ettiğini belirten Varol, yeminine sadık bir şekilde çalışmanın boyunlarının borcu olacağını belirterek "Her zaman şeffaf ve açık olacağız. Hiçbir arka planımız olmayacak. Sorunları, çözüm önerilerini sizlerle paylaşacağız. Eleştiriye her zaman açık olacağız. Bu şehirde Birlik ve beraberliğe çok ihtiyacımız  var" dedi.

Hizmet alma hakkına sahip olan herkesin kendilerine oy verip vermediğine bakmaksızın ona hizmet götürmenin boyunlarının borcu olduğunu vurgulayan Varol, zor bir seçim sürecinden geçtiklerine de vurgu yaparak, "Toplumun sağduyusu galip geldi ve neticede tercihini kullandı. Artık seçimler geride kaldı ve yapılacak çok iş var. Diğer milletvekili arkadaşımıza da başarılar diliyorum.  İnşallah Nevşehir odaklı olan konularda omuz omuza vereceğiz dedi.