AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk, Ebubekir Gizligider, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı ve Acıgöl Belediye Başkanı Ercan Ertaş İstanbul'da Acıgöllü iş adamlarıyla yemekli toplantıda buluştu. Katılımcılara Acıgöl İlçesindeki yatırımlar ve çalışmalar ile ilgili kısa bir sunum yapıldıktan sonra, İlçemizdeki eğitim yatırımlarının teşvik edilmesi için istişarelerde bulunuldu. 

Daha sonra söz alan Nevşehir Milletvekilleri, Acıgöl'de tamamlanan ve yapımı devam eden projeler hakkında bilgiler verdi.

Toplantıya ilişkin açıklamada bulunan AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz yaptığı konuşmasında; "Acıgöl Meslek Yüksek Okulu ile ilgili İstanbul’daki Acıgöllü işadamlarımızla istişare toplantımızı gerçekleştirdik. Eğitimde de marka şehir Nevşehir için biriz, beraberiz; durmak yok çalışmaya devam..." dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider ise;" İstanbul’daki Acıgöllü hemşehrilerimizle ilçemize kazandırdığımız yüksekokul için yapılacak yeni binalar ve ayrıntıları istişare ettik, muhabbet tazeledik.Herbiri bir diğerinden heyecanlı ve istekli..." dedi.

Programa katılmaktan onur ve mutluluk yaşadığını belirten Acıgöl Belediye Başkanı Ercan Ertaş, "Acıgöl ilçemizin özellikle eğitim alanındaki gelişmesinin mimarları olan değerli Nevşehir Milletvekillerimiz, Çok kıymetli Rektörümüz Mazhar Bağlı ve memleketlerine gönülden bağlı Acıgöllü hayırsever hemşehrilerimizle bir araya gelerek istişarelerde bulunmak adına yapılan buluşmada amacın ziyadesiyle hasıl olduğu kanaatindeyim.Her şeyin en iyisine layık Acıgölümüz için fikir alışverişinde bulunduk. İnşallah bu yapılan istişarelerde alınan kararların yansımalarını ilçemiz en kısa sürede görecektir. Başta Milletvekilimiz ve Rektörümüz olmak üzere, tüm Acıgöl sevdalısı İş Adamlarımıza ve hayırsever hemşerilerimize  teşekkürlerimi sunuyorum" diye konuştu.