AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa AÇIKGÖZ ve Ebubekir GİZLİGİDER Nevşehir Semerkand Buhara İlim Kültür Vakfı'nın verdiği Kahvaltıya Katıldılar.

Nevşehir Semerkand Buhara İlim Kültür Vakfının  Organize ettiği Kahvaltıya,Ak Parti Nevşehir Merkez İlçe Başkanı Salih AÇIKGÖZ, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Seyyit İNCE, Belediye Başkanları,  Nevşehir Merkez , İlçe,  Belde ve  Köylerde görev yapan Vakıf yöneticileri ve üyelerin katılımı ile gerçekleştirildi.

Kahvaltı Öncesi Nevşehir Vakıf Başkanı Ahmet FERALAN Milletvekillerinin davetlerini kırmayarak katılmalarından dolayı teşekkürlerini bildiren kısa bir konuşma yaptı. Kahvaltı sonrası Vekillere Semerkand Buhara İlim Kültür Vakfının Nevşehir’de ve Türkiye’deki faaliyetleri hakkında kısa bir sunum yapıldı. Daha sonra Katılımcılar Belde ve Köylerindeki sorunları dile getirerek vekillerden yardım istediler. Nevşehir Milletvekili Ebubekir GİZLİGİDER   7 Haziran seçimlerinden  1 Kasım seçimlerine kadar  geçen kayıp zamanı telafi etmek için geceli Gündüzlü çalıştıklarını belirterek 7 Haziran’dan sonra Türkiye’nin, Nevşehir’in, bütün her kesimin sorunları askıdaydı 1 Kasım seçimlerinden sonra bu kayıp geçen zamanı telafi etmek için  yoğun tempo çalışmaya devam ediyoruz.Dünya Ekonomik krizle uğraşırken biz İşçimize, Memurumuza, Emeklimize Zam vermek  onların refah seviyesini yükseltmek için uğraşıyoruz. Şu anda biz Parti Rozetimizi Çıkardık Bu Vatan için Bu Bayrak için Ülkemiz insanının huzuru için çaba sarfediyoruz.Etrafımız ateş Çemberi Bu Ateşi Müslümanların Kalbi Kabe’ye taşımaya çalışıyorlar Allah’tan Çok güçlü bir Türkiye varda bu emellerine ulaşamıyorlar. Rusya Krizi gündemde inanın Uçak düşürme olayı olmasaydı Rusya bir yolunu bulup bir kriz çıkaracaktı Küresel güçlerin oyunu sahnede Türkiye’yi Güneydoğu’da PKK ile meşgul ederek Etrafımızdaki dönen olaylara seyirci kalmaya zorluyorlar ancak Şu anda Eski Zayıf Türkiye yok Güçlü bir Türkiye var Onun için bütün hepimiz Bu vatan bu Ülke için Vargücümüzle Daha Büyük Daha Güçlü Bir Türkiye için  çalışmalıyız dedi.