AK Parti Nevşehir Milletvekilleri İstanbul’da Nevşehir’e hizmet için bürokratlarla, iş adamlarıyla görüşme yapmaya devam ederken Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi ile Nevşehir Havalimanına dair değerlendirmelerde bulundular.

Görüşmeye dair açıklamalarda bulunan AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider;" Pist yenileme çalışmaları tamamlanarak tekrar hizmete açılan ve yakın zamanda modern terminal binasına kavuşacak olan havalimanımızı konuşurken, THY tarafından havalimanımızdan yapılan ve yapılması planlanan seferlerle ilgili düşüncelerimizi paylaştık. Türk Hava Yollarının gerek düzenlediği seferler ve turlar, gerekse yapmış olduğu tanıtım filmleriyle Kapadokya turizmine yapmış olduğu katkılar için Genel Müdürümüze teşekkür ettik ve önümüzdeki dönemlerde Kapadokya’ya yerli yabancı daha fazla misafiri ulaştırmak için yapılacak projeleri değerlendirdik" dedi.



AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz'de, "THY Genel Müdürümüz Bilal Ekşi THY’yi ziyaretimizde iki markamızı konuştuk: Nevşehir, THY
Bölgemizin dünyaya açılan kapısı Kapadokya Havaalanımızın, bölge turizmimizin ve büyüyen Nevşehir’in geleceği için hep birlikte çalışıyoruz" dedi.