Ak Parti Nevşehir Milletvekilleri A. Erdal Feralan ve Murat Göktürk, Ürgüp Belediye Başkanlığında 2. dönemine seçilen Fahri Yıldız'ı ve yeni dönem meclis üyelerini ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler.
Gerçekleşen seçimlerin başta ülkemiz olmak üzere ilçemize ve insanlarımıza hayırlı olmasını dileyen Milletvekilleri, yeni göreve seçilen Belediye Başkanlarını ve meclis üyelerini, makamında ziyaret ederek mutluluklarına ortak olmaktayız, Ürgüp Belediye Başkanımıza da 2. döneminde başarılar diliyoruz. dedi.
Milletvekilleri A. Erdal Feralan ve Murat Göktürk'ün ziyaretinden memnunluk duyduğunu belirten Belediye Başkanı Fahri Yıldız'da, “Milletvekillerimizin nazik ziyaretinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Zorlu bir süreç bitti. Artık gurur günümüz. Bu başarının başbakanımıza ait olduğu bu seçimde de üzerimize düşeni yaptık. Seçim ardından Türkiye’de,Nevşehir’de ve Ürgüp'te haklı bir gurur yaşanmakta. Bu gururu yaşatanlara teşekkür ediyorum. Seçimin ilçemiz için hayırlı olmasını diliyorum. Vekillerimizin nazik ziyareti bize güç ve onur vermiştir. Kendilerine de çok teşekkür ederim” dedi.