Nevşehir Milli İrade Platformu’nun Başkan ve üyeleri AK Parti İl Başkanı Kazım Sunar’ı makamında ziyaret etti.

Nevşehir’de “İradene ve Ülkene Sahip Çık’ sloganı ile yaklaşık 50 sivil toplum örgütünün katılımı ile oluşturulan Nevşehir Milli İrade Platformunun başkan ve üyeleri, AK Parti Nevşehir İl Başkanı Kazım Sunar’a nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz ve İl Halkla İlişkiler Başkanı Orhan Alp’inde hazır bulunduğu ziyarette konuşan İl Başkanı Kazım Sunar,  toplumun değer taşlarını oluşturan sivil toplum örgütlerinin siyasi parti gözetmeksizin siyaset üstü bir oluşumla, “ya millet ya zillet ayrımında” milletin yanında yer aldığını belirtti.

17 Aralık sürecinden sonra tüm Türkiye kenetlenerek Milli İradesine sahip çıktığını ifade eden Sunar; “Bütün illerde olduğu gibi Nevşehir’imizde de 50’ye yakın STK temsilcisinin bir araya gelerek oluşturdukları Milli İrade Platformu yapmış oldukları açıklamalarla Ülke içerisindeki paralel yapılanmaya karşı olduklarını Milli İradeyi temsil eden Hükümetimize destek olduklarını kamuoyuna deklare etmişlerdir.  Milli İrade Platformu aslında Ak  Parti’ye destek veren bir platform değildir, siyasi parti gözetmeksizin siyaset üstü bir oluşumla, ya millet ya zillet ayrımında milletin yanında yer alan bir platformdur. Hükümetimize partimize ve milli iradeye sahip çıkan bu platforma ve değerli üyelerine Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı temsilen şahsım ve tüm teşkilatlarım adına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Platform Başkanı ve Eğitim Bir-Sen İl Temsilcisi Mustafa Özdemir ise, ziyarette Milli İrade Platformunun çalışmaları hakkında bilgiler aktararak, gündem üzerine bir süre sohbet ettiler.