konu hakkında açıklamalara bulunan AK Parti Nevşehir Milletvekili Av. Ebubekir Gizligider ; Belediye Başkanımız ve Milletvekili arkadaşlarımızla Nevşehir deki 50 yi aşkın STK temsilcilerinin oluşturduğu Milli İrade Platformuyla buluşmamaızda 17 Aralık sürecindeki milletten yana duruşları için kendilerine teşekkür ettik dedi.

En büyük hırsızlığın milli irade hırsızlığı olduğunu söyleyen Gizligider konuşmasında  Nevşehir'in adeta yüksek istişare heyeti haline gelen 50'yi aşkın STK ların oluşturduğu Milli İrade platformu gelecek vizyonuyla göğsümüzü kabartıyor dedi.

Nevşehir’de oluşturulan ve 54 Sivil Toplum Kuruluşunun destek verdiği Milli İradeye Saygı Platformunun sözcüsü Mustafa Özdemir de konuşmasında  Bundan önce olduğu gibi bundan sonrada Milli İradeye saygı platformumuz gerekn özveri ve çaaralıksız sürdürecektir.Doğruları halkımıza anlatamaya devam edecek inşallah dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Erdal Feralan,Murat Göktürk,Ebubekir Gizligider ve Belediye Başkanı Hasan Ünver,Nevşehir’de oluşturulan ve 54 Sivil Toplum Kuruluşunun destek verdiği Milli İradeye Saygı Platformu Üyeleriyle geldikleri yemekli toplantıda STK temsilcilerine teker teker teşekkkür ettiler.