Nevşehir İl Müftülüğü Daire Personeli İl Müftüsü Yakup Öztürk’e Plaket verdi.

Müftülük makamında gerçekleştirilen ziyarete Müftü Yardımcıları A. Celalettin Altunkaya ve Yaşar Bolat, Vaiz Uğur Kuru, V.H.K. İşletmenleri Adnan Tekin, Fırat Azılı, Hasan Diksaç, Tarık Sarıkaya, Cengiz Özer, Caner Baykara, Durmuş Demirci, Müezzin-Kayyım İdris Tiftik, Müftülük görevlileri Mustafa Mumyapan, Süleyman Tiryaki, Ömer Olgun ve Fatih Gökler katıldı.

Müftü Öztürk’ü makamında ziyaret eden daire personeli, Kutlu Doğum Haftası sonrası programlar hakkında bilgi alış verişinde bulundu.

Müftülük personeli Müftü Öztürk’e bir sürpriz yaparak; “İlimize geldiğiniz günden bu güne kadar Müftülük çalışanlarına göstermiş olduğunuz sevgi, saygı, birliktelik ruhu ile idari, insani ve ahlaki çalışma ortamını bizlere sağladığınız için TEŞEKKÜR ederiz” içerikli plaketi kendilerine takdim ettiler.

Plaketin kendisini hem duygulandırdığını hem de sevindirdiğini söyleyen Müftü Öztürk; “Bu benim için büyük bir sürpriz oldu. Bu güne kadar aldığım en değerli ve manidar bir hediye. Bütün daire personelime bu gösterdikleri hassasiyet ve duyarlılıklarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Birlik, Beraberlik ve Kardeşlik ruhunu dile getiren Müftü Öztük; “Bizler burada bir aileyiz” dedi.