NEVBİAD Başkanı ve Başakşehir Kaymakamı Kazım Tekin başkanlığında ki heyet hafta sonunda baba ocağı Nevşehir'de bir dizi gezi ve incelemelerde bulundular.

NEVBİAD Başkanı ve Başakşehir Kaymakamı Kazım Tekin başkanlığında ki NEVBİAD Heyetinde, İstanbul Başsavcı Vekili ismail Uçar, İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan, İstanbul Emniyet Müdür Yardımcısı Gaffar Demir, Türkiye - Ceza hukuku uzmanı Prof. Dr. Ersan Şen, Eski İstanbul Nevşehirliler Dernek Başkanı Doğan Hastanesi Sahibi Dr. Doğan Birgül, Brezilya Başkonsolosu, Macaristan Başkonsolosu ve eşi Hindistan Başkonsolosu. Jiyka İstanbul ve Ankara temsilcisi, Arjantin Başkonsolosu, Dış işleri Kopening Büyük elçisi, Değerli İş Adamlarımız Yaşar Eroğlu, Fazıl Çekirdekçi, Seçkin Çekirdekçi, Oğuz Türkkan, Alphan Namlı , Önder Arpacı, Yaşar Köybaşı ,Vejni Büyük, Mesut Altın, Muhittin Sağlam ,Prof. Dr. Fehmi Yılmaz, Ali İlker Tepeköy ,Ali Bozkurt , İlker Kuruöz yer aldı.


İstanbul-Nevşehir Arası Gönül Köprüsü Kuruldu...

Sırasıyla, Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Mazhar Bağlı'yı ziyaret eden NEVBİAD heyeti, 15 Temmuz kahramanı Nevşehirli gururmuz İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan'ın Nevşehir'deki bir okula isminin verilmesi törenlerine de katıldılar.

Onlar Nevşehirlilerin Gururu...

Gezinin ikinci günü Köybaşı Petrol de NEVBİAD heyet onuruna verilen yöresel lezzetlerimizden meşhur Nevşehir Tavası ikram edilen gönül elçilerimiz, Göreme kasabasına geçerek Nevşehirli değerli turizmcimiz Hasan Kalcı'nın engelli çocuklara özel açtığı çiftlikte incelemelerde bulundular.

NEVBİAD heyeti son günde İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan'ın Avanos ilçesine bağlı Üçkuyu köyü ile NEVBİAD Başkanı ve Başakşehir Kaymakamı Kazım Tekin'in Paşalı köyünü ziyaret ettiler. 

Nevşehir ziyaretinin oldukça verimli geçtiğini ifade eden NEVBİAD Başkanı ve Başakşehir Kaymakamı Kazım Tekin, ilk etapta eğitim amaçlı olarak çalışmalar yürüten derneğin, önümüzdeki süreçte birlik ve beraberlik ortamı içerisinde daha faydalı hizmetler için çalışmalar yürütme çabası içerisinde olacaklarını kaydetti. Tekin, kendilerine gösterilen yakın ilgi ve alaka için tüm Nevşehirlilere teşekkür etti. 


Nevşehir'in yetiştirdiği gönül elçisi NEVBİAD üyesi değerlerimiz çoğunluğu eşleriyle birlikte geldikleri baba ocağı memleketleri Nevşehir'den mutlu bir şekilde ayrıldılar.