Uzaklarda arama, Nissara AVM yanı başında...
 Nissara  Alışveriş  merkezi ve Crown Plaza  Otel’in  toplam inşaat alanı  140.000 m2 büyüklüğünde olup Alışveriş  merkezi kiralanabilir  alanıyla  Nevşehir- Niğde  -Aksaray ve  Kırşehir  bölgesinin  en büyük  alışveriş  merkezlerinden biri .. İnşaat  sektörünün  önemli markalarından Ankara merkezli  Duygu Mühendislik  tarafından karma  bir  proje  olarak  hayata geçirilen proje 55 milyon dolarlık yatırımla alışveriş stantlarını  yükseltecek özeliklerle donatıldı.
Kiralama ve  Yönetim danışmanlığı  KDM AVM danışmanlık tarafından  yürütülen Nissara Alışveriş  merkezinin  toplam kiralanabilir  alanı  26,297  m2 olup ,bünyesinde yerli –yabancı  85’e yakın markası ,7  salonlu sinema alanları, teraslı kafe ve restoran alanlarının yanı sıra  1.000 oturma kapasiteli yeme –içme alanı , çocuklar için büyük eğlence ve  oyun alanları ile  alışveriş  deneyimini eksiksiz bir hizmet  anlayışıyla sunacak  olan Nissara  Alışveriş merkezi yaklaşık 600 kişiye  istihdam sağlayacak .
 Hedefte yıllık 6 milyon ziyaretçi ağırlamak var …
 “Dünyanın Gözü Üzerimde” sloganıyla Nevşehir’in kültür mirasına da dikkat çeken Nissara AVM, alışverişte sunduğu sayısız avantajlarını Nevşehir halkıyla buluşturarak şehrin güzelliğine sihirli dokunuşlar katacak. Nevşehir sınırları içerisinde Avanos, Acıgöl, Gülşehir ve Derinkuyu başta olmak üzere ilçeler için bir çekim noktası olan konumuyla ve peri bacalarının yer aldığı Ürgüp ilçesine olan yakınlığıyla Nevşehir’in tam merkezinde alışveriş keyfi, Nissara AVM’de hayat bulacak. Bir diğer yandan Nevşehir’in turistik potansiyeline bağlı olarak Niğde, Aksaray ve  Kırşehir  gibi çevre illerden de bu sayede ziyaretçi alma potansiyeline sahip olan Nissara AVM, tam anlamıyla ilgi odağı olacağını şimdiden kanıtlar nitelikte.
Nissara  AVM’de  ilkler  yaşanacak !..
 Modanın öncü markaları ve dünya  Lezzetlerini eşsiz bir doğa manzarasında  buluşturacak Nissara  AVM, sadece alışveriş  ihtiyacı için değil, misafirlerinin tüm sosyal ihtiyaçlarına da cevap vermek üzere  kurgulandı.
Nevşehir’de  ilk kez  Nissara  AVM’de  bulunacak   markalar ise ;İpekyol -B&G Store- HD İskender –Pidem- -D&R -Süvari -Watsons -Tekzen –Cinefora-Armağan oyuncak-Madame Moss- Spor tın  Street-Atasun Optik –Lufian- Watsons -Marco Pascha Cafe- Yves Rocher-Sultan Ahmet  Köftecisi- Kocatepe Kahveevi -Matilla  Ayakkabı gibi  perakende  sektörüne  yön  veren  markalar ziyaretçileriyle buluşacak .
 Yıllık 6 milyon misafiri  ağırlamaya  hazırlanan Nissara  AVM, ayrıca şehrin ilk 5 yıldızlı  Oteli  Crown Plaza’yla   arasında özel bir geçiş olacaktır.
 Açılış heyecanı başlıyor!..
Medeniyetlerin buluşma noktası Nevşehir’de 30 Eylül Cumartesi  Nissara AVM alışverişe, eğlenceye kapılarını açacak ve  alışveriş tutkunlarına merhaba diyecek. 30 Eylül Cumartesi  tüm halkın davetli olduğu açılış  şöleni ile Nissara AVM, coşkuyla geçecek bir açılışın ardından alışverişin prestijli yanını sunmaya başlayacak.
 Açılışa  özel  olarak  ilk 2 gün  30 Eylül ve  1 Ekim  tarihleri’nde  24.00’e  kadar  misafirlerine hizmet  verecek..
Açılışta çocuklara yönelik  eğlenceli etkinlikler , sokak  gösterileri ve  keyifli müzik dinletileri ile  21.00’de  gerçekleşecek olan Havai fişek gösterisiyle heyecanlı, farklı ve eğlenceli saatler  Nissara  AVM’ de  yaşanacak .