Nevşehir Öğretmenevi Müdürlüğü Lise Mezunu İşçi Alımı Yapıyor.

Nevşehir Öğretmenevi Müdürlüğü, İşkur aracılığıyla bir ilan yayımlayarak Garson (2), Resepsiyon Görevlisi (1) pozisyonlarında işçi alımı yapacağını duyurdu.

İlan detaylarında talep edilen şartlara durumu uyan adaylar başvurularını, 1 Aralık - 11 Aralık 2017 tarihleri arasında İŞKUR İl Müdürlüğüne/Hizmet Merkezine şahsen veya İşkur resmi internet sitesinden online olarak yapılacak.

Başvuru yapacak adayların; lise ve dengi okullardan mezun olmaları, KPSSP-94 puan türünden en az 60 almış olmaları, daimi/tam süreli çalışmayı kabul etmeleri gerekiyor. Alınacak personeller, devlet memuru olmayıp sözleşmeli işçi statüsünde çalışacak.

Mevcut yasalar dahilinde devlet memurluğuna veya devlet kadrolarındaki işçi statüsüne geçişi de söz konusu değildir.  Personelin çalışma saatleri Nevşehir Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü vardiya esasına göre belirlenecek. Personeller ihtiyaç halinde kurumun diğer birimlerinde de görevlendirilebilecek.

Müracaat tarihleri çakışan, aynı kamu kurum ve kuruluşunun birden fazla işgücü talebine durumu uyan iş arayanın, tercihi doğrultusunda sadece bir talebe müracaatı kabul edilecek.

Başvuru esnasında gerçeğe aykırı belge verenlerin ya da beyanda bulunanların başvurusunun geçersiz hale getirilmesi, işe alınması işleminin iptaline ilişkin Kurumun ve talep sahibi kamu kurum ve kuruluşunun yasal işlem yapma hakkı saklıdır. Öncelik hakkına sahip olanlardan, başvuruda bulundukları sürekli veya geçici işgcü talebine işverence davet edildikleri halde mücbir sebepler dışında icabet etmeyen, sınava katılmayan, işi reddeden veya kamuda sürekli işçi statüsünde işe yerleşenlerin öncelik hakkı ortadan kalkacak.