NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir’de devam eden Yarı olimpik havuz inşaatı hızla sürüyor. Önümüzdeki günlerde olimpik havuzun çatısı da monte edilecek.

Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer, yarı olimpik havuz inşaatının istenilen düzeyde ve hızla ilerlediğine dikkat çekerken, çatı için getirilen demir aksamın ise önümüzdeki günlerde yerine monte edileceğini belirtti.

Nevşehir'de temel atma töreni ile start alan kapalı yüzme havuzunun yapım çalışmaları ilimizdeki sıcak havaya rağmen aralıksız devam ediyor.

Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer yaptığı açıklamada, Nevşehir'e kapalı bir havuz yapmak için AK Parti Nevşehir Milletvekilleri A. Erdal Feralan, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider ile koordineli bir şekilde çalışma yürütüldüğünü belirtirken, yarı olimpik yüzme havuzu inşaatının hızla ilerlediğini söyledi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü kompleksi içerisinde bulunan ve Damat İbrahim Paşa Spor Salonu karşısındaki toprak sahanın yerine yapılacak olan yüzme havuzunun yapımının 2 yıldan daha kısa bir sürede tamamlanması planlanıyor.