Kaza bugün saat:16.00 sularında meydana geldi.

Edinilen bilgilere göre, Nevşehir Sümer Mahallesi Fevzi Çakmak Caddesi üzerindeki Meteoroloji Karşısı dört yol kavşağında 50 ACE 373 plakalı otomobil, plakası henüz belirlenemeyen başka bir otomobille çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle orta refüje çıkarak aydınlatma direğine çarpan otomobilin sürücüsü yaralandı. Çevredekilerin ihbarı ile olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Olay yerine gelen sağlık görevlileri ambülans içinde yaralıya müdahale etti. Daha sonra gelen çekici kazaya karışan araçları olay yerinden aldılar.

Polis kaza ile ilgili araştırmasını sürdürüyor. 

Nevşehir'de bu kavşağa trafik ışığı şart!

Nevşehir'de "Ölüm kavşağı" diye anılan ve sürekli kazaların meydana geldiği Karabacak çeşmesi önündeki dört yol kavşağı'nda trafik ışıkları zaruret haline geldi. Son yıllarda kazaların çokça yaşandığı Nevşehir Sümer Mahallesi Fevzi Çakmak Caddesi üzerindeki dört yol kavşağına mahalle sakinleri ve sürücüler trafik lambası konulmasını istiyor.

"Başka canlar yanmasın"

Nevşehir'de sık sık kazaların yaşandığını belirten esnaf ve mahalle sakinleri, yetkililerden buraya trafik sinyalizasyon sisteminin kurulmasını istiyor.

Son olarak, geçtiğimiz günlerde de bir yayanın hayatını kaybettiği kavşakta araçların çok hızlı seyrettiğini dile getiren vatandaşlar FİB Haber Merkezine yaptıkları açıklamalarında;  "Sanayi ışıklarından kalkan araçlar saat kulesine kadar son gaz basıyolar. Maalesef yaya geçitlerinde durma yok. Bu yüzden burada şimdiye kadar ölümlü ve yaralanmalı çok sayıda kaza yaşandı. Biz mahalle sakinleri olarak, yetkililerimizden Karabacak çeşmesi önündeki bu dört yol kavşağına çok acil trafik ışıkları istiyoruz." dediler.