Nevşehir Acıgöl Organize Sanayi Bölgesi Yönetimi Kurulu, Vali Mehmet CEYLAN başkanlığında toplandı.

Toplantıya, Acıgöl ilçesi Organize Sanayi Bölge Müdürü Mehmet ÇİCEK, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Vekili Mehmet Ali  ÖBEKLİ, Acıgöl ilçe Belediye Başkanı Ercan ERTAŞ, İl Genel Meclis Başkanı ve Acıgöl Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Üyesi Süleyman ÖZGÜN katıldı. 

    Vali Mehmet CEYLAN toplantı öncesi yaptığı konuşmada, yönetim kurulu gündeminin Acıgöl ilçesi Organize Sanayi Bölgesi'nde daha önce tahsis edilen parsellere gerekli süre içerisinde taahhüt edilen yatırımları yapmayan firmaların tahsislerinin iptali ile yeni yatırımlar için yapılan tahsis başvurularını görüşüp, bir karara bağlamak olduğunu söyledi. Vali CEYLAN  ayrıca Organize Sanayi Bölgesi'ne yapılan arıtma tesisinin bir an önce bitirilmesini söyledi.
Nevşehir Acıgöl Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu, yapılan tahsislerin iptali, yeni başvuruların değerlendirilmesi ve arıtma tesisinde yaşanan sıkıntıları görüştü.

Vali Mehmet Ceylan toplantı öncesi yaptığı kısa konuşmada, yönetim kurulu gündeminin Acıgöl ilçesi Organize Sanayi Bölgesi’nde daha önce tahsis edilen parsellere gerekli süre içerisinde taahhüt edilen yatırımları yapmayan firmaların tahsislerinin iptali ile yeni yatırımlar için yapılan tahsis başvurularını görüşüp, bir karara bağlamak olduğunu söyledi.

Vali Ceylan ayrıca Organize Sanayi Bölgesi’ne yapılan arıtma tesisi ile ilgili kendilerine ulaşan bir takım uzatma ve sıkıntıları da değerlendireceklerini ifade etti.