Nevşehir Acıgöl Organize Sanayi Bölgesi yeni yatırımcıları ile büyümeye devam ediyor...

Nevşehir Acıgöl Organize Sanayi Bölgesinde 34 bin metre kare yer tahsisi yapılan Name Gıda nın inşaat çalışmalarına başladığı bildirildi.

İlk etapta 150-200 kişinin istihdam sağlanacağı belirten Türkiye'nin önde gelen gıda üreticilerinden biri olan Name Gıda Genel Müdürü M.Sabri Çizmeci bu yatırımı Nevşehir'e yapmamızda bize en büyük destek ve tavsiyeleri ile öncülük yapan Apak Gıda Pazarlama CEO'su Sayın Muzaffer Leblebici'ye teşekkür ediyorum dedi.

Merkezi Kocaeli Gebze'de bulunan Yatırımcı Firma Name Gıda'nın Genel Müdürü M.Sabri Çizmeci Apak Gıdayı ziyaretinde Nevşehir Acıgöl OSB'de 10 Bin metre kare kapalı alanda faaliyet göstermesi planlanan Fabrikamızın, kardeş kuruluş Apak Gıda ile birlikte başta Acıgöl ilçemiz olmak üzere ilimiz Nevşehir'e Sosyo-Ekonomik katkı sağlamasını temenni ediyor hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum dedi.

2009 yılın da kurulan NAME GIDA genç, dinamik ve yenilikçi  yapısının yanında kurucularının sahip olduğu gıda ve farklı disiplinlerdeki köklü tecrübesinin senteziyle geleceğe yönelik plan ve projelerini kararlı bir şekilde uygulamaya aktaran bir kuruluştur.

Gıda sektöründe gelecek beklentisi her zaman daha kaliteli , daha güvenli ve daha pratik ürünlerde olduğundan Name Gıda bu beklentileri karşılamak üzere 10.000 metrekare alanda AR-GE üretim ve faaliyetlerini sürdürmekte ve siz değerli müşterilerimiz ve tüketicilerimize farklı ve keyifli yeni ürünler sunmak için çaba sarf etmeye devam edecektir.