Kendisini Türkiye İş Kurumu (İşkur) müfettişi olarak tanıttığı ileri sürülen dolandırıcı  şahıslar aranıyor.

Nevşehir OSB'de Sahte Müfettişe Dikkat !

Sahte müfettişler, Nevşehir OSB de bazı firmalardan para alarak ortadan kaybolduğu belirtiliyor. Durumdan şüphelenerek araştırma yapan Nevşehir OSB'deki  bir Firma sahibi dolandırıldığını anlayarak durumu İşkur Müdürlüğüne bildirdi.

Sahte müfettiş 
06 plakalı bir otomobille ve İşkur kurum logosuyla Nevşehir Organize Sanayi Bölgesinde firmaları dolaşarak para tahsil ettiği bildirildi.

Temel Uyardı ...!

Türkiye İş Kurumu (İşkur) Nevşehir İl Müdürü İlhan Temel, www.fibhaber.com a yaptığı açıklamasında; - 06 plakalı otomobille Nevşehir OSB de bazı firmaların dolaşılarak para tahsil edildiği konusunda kendisine biraz önce bilgi geldiğini belirterek bu konuda vatandaşlarımızı uyardı.

Temel:
 - Bu konudan yeni haberimiz oldu ve hemen durumu Emniyet Müdürlüğümüzle ve Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odamızla paylaştık. Kurumumuzun ve hiçbir personelinin para tahsilatı gibi bir çalışmaları olmadığı belirterek vatandaşlarımız uyardı.

Türkiye İş Kurumu (İşkur) Nevşehir İl Müdürü İlhan Temel'in müracaatıyla Polis, olayla alakalı tahkikat başlattı.

Kendisini müfettiş olarak tanıtarak Nevşehir OSB de bir kaç esnafın paralarını alarak dolandırdığı belirten şahıslar aranıyor...

Öte yandan İşkur Nevşehir İl Müdürülüğü Sosyal paylaşım sitesindende bir açıklama yaparak vatandaşlarımızı uyardı. İşte O açıklama: İlimizde 06 plakalı bir aracın iş yerlerini gezerek İşkurdan geldiklerini müfettiş olduklarını beyan ederek esnafımızdan para talep ettiklerini duyduk. Bu tür sahte müfettişlere dikkat etmeniz önemle rica olunur. İŞKUR hizmetlerimizin tamamı ücretsiz olup iş arayan ve iş verenlerimizden kesinlikle para talep etmemekteyiz.