Nevşehir Milletvekillerinin gayretli çalışmaları sonucunda Islah Organize sanayi statüsüne dönüşecek olan Nevşehir Özel Sanayi Bölgesinde sözde yapımı daha birkaç ay öncesinde tamamlanan Asvalt Yol

Hem OSB deki yatırımcıları hem de Görenleri hayal kırıklığına uğratıyor.

Daha önce FİB Haber.Com da yaptığımız haberle müjdelediğimiz ve Nevşehir Özel OSB yıllardır büyük eksikliğini hissettiği Yol yapım çalışmalarını bu kez yerinde  görüp OSB de Yol yapımının tamamlandığını haber yapmak için gittiğimizde gördüklerimiz karşısında büyük hayal kırıklığı yaşayarak adeta şok olduk.

Zira OSB deki Sözde Asfalt yol yerinde alenen toprak üzerine sadece serpilmiş çakıl taşlarını gördük. Gözlerimize inanamadığımız bu olay karşısında daha yapılalı henüz bir kaç ay geçmiş olan şimdiden çukur ve köstebek yuvasına dönmüş bu yolun sorumlu sorumsuzları merak ediyoruz.

Memleketimizin parası bu kadar mı çok? OSB deki bu yolun sorumlusu kim? Nevşehir  OSB de şimdilerde esnaf isyanlarda… Bu yolu kim yaptı. Bu yola kim onay verdi. OSB Yönetimi Nerde?Ticaret ve Sanayi Odası Nerde? Bu işi ihale eden ve Yapımını sağlayan Nevşehir İl Özel İdaresi Nerde???

Bu memleketin parasına yazık değil mi? Bu yol yapılırken nerdeydiniz?

 

Nevşehir OSB de Yatırımcı İsyanlarda…

Ziyaret ve incelemelerimiz sürerken İkinci bir şok daha yaşıyoruz.Nevşehir OSB Sekreteri Asfalt yol için buradaki firmalardan Senet toplamaya çalışırken firmaların görmediğimiz asfalt için ne bir senete imza atarım nede bir kuruş para veririm diyerek isyan etmelerine şahit oluyoruz…Doğruya Asfalt yol nerde???Neyin parası neyin senedi bu???

Şimdi resim ve kameramızla objektiflerimize kaydettiğimiz bu görüntüleri sizlerle paylaşıyoruz Siz vicdanınıza,Hiç Böyle bir Asfalt gördünüz mü???

 

OSB de esnaf isyanlarında şöyle seslenişte bulunuyor:Bu yolu yapan onaylayan her kimse sorumlusu Şimdi hatanızı telafi edin diyor…

Sözün Özü: İşte Skandal bu görüntü sonrasında OSB deki yatırımcı sanayici esnafları Bu durumu Vekillerimize ve halkımıza şikayet ediyoruz dediler.

 

Daha öncede dile getirdiğimiz gibi Nevşehir de yol yapmayı Asfalt yapmayı beceremiyoruz. Uzaklara gitmeye gerek yok biraz zahmet edipte hemen yanı başımızdaki Aksaray Kayseri ve Konya da OSB yi bir gidipte görün lütfen…

 

Vatandaş haklı olarak haykırıyor;”Nevşehir de tüm yollar Taştan siz çıkardınız bizi baştan” diye isyanlarda….Belki öğrenirler diyerek;Asfalt Bir yol Nasıl yapılırı İnternetten Google girip yazarsanız tüm işlemlerini videolarıyla birlikte öğrenebilirsiniz…

 OSB'deki Vatandaşlarımız FİB Haber'e Bakın Nasıl Dert yandılar...

Bakın Görün,Vekillerimizde gelip görsünler...Organizenin yeni asfaltın durumu içler acısı adeta asfalt değil ucube şimdiden delik deşik oldu.lütfen bu konuda haber yapmanızı organize sanayimize hep birlikte sahip çıkılmasını istiyoruz.


 Tüm Gelişmeleri sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.