Nevşehir Şehirlerarası Otobüs Terminali Yönetimi Bayram’da yola çıkacak Vatandaşları Korsan Otobüslerle seyehat etmemeleri konusunda uyarıyor.

Yaklaşan Ramazan bayramı tatilini memleketinde geçirmek isteyen vatandaşlar, Nevşehir Adnan Menderes terminaline akın ediyor. Ramazan bayramına sayılı günler kala ilimizde bulunan otobüs firmalarında hareketlilik başladı. Ramazan Bayramı’nı memleketinde geçirmek isteyen vatandaşlar, bilet bulma telaşına düştü. Nevşehir Seyahat Genel Müdürü Ayhan Özenmiş, bilet satışlarında yoğunluk yaşandığını belirterek, “Ayın 25,26 ve 27 seferleri neredeyse doldu.  Böyle giderse ek seferlerle hizmet vermeye başlayacağız. Okulların tatil olmasından dolayı zaten seferler kalabalıktı. Buna bayramda eklenince daha da yoğun oldu. Bayram kalabalığı değil ama tatil kalabalığı olacak. Her bayramda otobüslerde koltuk bulamama sıkıntıları yaşanıyor. Vatandaşlarımız genelde biletlerini son ana kadar almıyor. Daha sonrada bilet bulamıyor. 20 gün önce biletlerini almaları gerek ki sıkıntı yaşamasınlar.” diye konuştu.

Nevşehir Seyahat Genel Müdürü Ayhan Özenmiş, Bu vesile ile Tüm Nevşehir halkımıza bayram süresince huzurlu, mutlu bir bayram diliyorum. Umarız bayram süresince yolcularımız sevdiklerine sağ salim ulaşırlar” dedi. 

Nevşehirliler Seyehat İletişim / Terminal  Adres    : Adnan Menderes Terminali Nevşehir Telefon  : 0 384 444 50 50 / 213 11 71 / 213 39 50 / 213 79 79 Fax        : 0 384 213 18 78