100 Yeni Alışveriş Aracı Daha Alındı

NEVŞEHİR(MHA) Ülkemizin en modern Pazaryerine sahip Nevşehir’de alışverişin büyük bir kolaylık haline geldiği gözleniyor.

Vatandaşların haftada iki gün kurulan Modern Pazar yerinde tıpkı büyük süper marketlerdeki gibi kolayca yapılabilmesini sağlayan alışveriş araçlarına yenileri eklendi. Nevşehir Sebzeciler, Meyveciler ve Seyyar Pazarcılar Odası Başkanlığı 100 yeni alışveriş aracı daha aldı.

Nevşehir Belediyesinin katkılarıyla daha önce Pazar yerinde kullanılmak üzere alınan 200 dolayındaki alışveriş araçlarının ihtiyaca cevap veremeyecek hale gelmesi ve Vatandaşın artık pazaryerinde bu araçlarla alışveriş yapma alışkanlığının gelişmesi üzerine Sebzeciler, Meyveciler ve Seyyyar Pazarcılar Odası Başkanlığı 100 alışveriş aracı ilavesi yaptı.

Oda Başkanı Selim Özmen, Nevşehir Pazaryerindeki alışveriş alışkanlığının yeni bir boyut kazandığına dikkat çekerken, “Pazaryerimizde daha önce Nevşehir Belediyemizin katkısı ile alınan 200 alışveriş aracı artık yeterli gelmiyordu. Bu nedenle Vatandaşlarımızdan da gelen talepler doğrultusunda 100 alışveriş aracı daha aldık. Böylece pazaryerimizde alışveriş aracı sayımız 300 oldu. Gerekirse önümüzdeki günlerde bu sayıyı artırmak yoluna da gidilebilecek. Ancak bizim alışveriş yapan vatandaşlarımızdan bir ricamız var. Lütfen bu araçların kullanımında Vatandaşlarımız daha duyarlı olsunlar. Amacımız onların pazaryerimizde alışverişlerini kolaylaştırmak. O nedenle yapılan bu hizmete daha duyarlı yaklaşmalarını istiyoruz” dedi.