Pazaryerindeki Mescit Genişletildi, Cami Oldu

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Belediyesinin ilimize kazandırdığı ve ülkemizin en modern Pazar yerlerinden biri haline gelen Pazaryerindeki mescit genişletildi ve cami haline dönüştürüldü.

Geçtiğimiz günlerde yapılan çalışma ile Organik Ürünler Pazarından iki işyerini modern Pazaryerine katan Nevşehir Belediyesi yaptığı yeni düzenleme ile daha önce mescit olarak kullanılan ve 60 metre karelik bir kullanım alanına sahip bulunan alanı 180 metre karelik bir alana çevirdi.

Tabanı parke ile döşenen yeni ibadethane alanında artık daha öncesine nazaran çok daha fazla insan ibadetini yapabilecek bir alan kazandıklarını kaydeden Nevşehir Sebzeciler, Meyveciler ve Seyyar Pazarcılar Odası Başkanı Selim Özmen, “Nevşehir Belediyemizin modern Pazaryerimize olan hizmetleri bitmek bilmiyor. Belediyemizin yaptığı yeni düzenleme ile birlikte pazaryerimize gelen vatandaşlarımız artık daha rahat ve ferah bir ortamda ibadetlerini yapabilecekler. Nevşehir Belediye Başkanımız Sayın Hasan Ünver’e ve mescidimizin genişletilerek camiye dönüştürülmesine emek veren tüm belediye personeline teşekkürü bir borç biliriz” diye konuştu.