NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Belediyesinin ilimize kazandırdığı ve Ülkemizin en modern Pazar alanlarından biri olan pazaryerini Ülkemizin dört bir yanından gezip görmeye ve inceleme yapmaya gelenler var.

Nevşehir Sebzeciler, Meyveciler ve Seyyar Pazarcılar Odası Başkanı Selim Özmen’i ziyaret eden ve Nevşehir modern pazaryerini inceleyenler arasında belediye başkanları ile oda başkanları da bulunuyor.

Geçtiğimiz günlerde Konya Ereğli Belediye Başkanı, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı, Kütahya Simav Belediye Başkanı, Derinkuyu Belediye Başkanını ağırlayan Nevşehir Sebzeciler, Meyveciler ve Seyyar Pazarcılar Odası Başkanı Selim Özmen, pazaryerinin işleyişi konusunda konuklarına bilgiler aktardı.

Pazaryerini incelemeye gelen misafirlerine pazaryerinde uygulamaya geçirilen, alışveriş aracı başta olmak üzere dar gelirli ailelere yönelik servis kolaylığı gibi uygulamaların büyük ilgi gördüğünü kaydeden Oda Başkanı Özmen, fiziki yapısıyla olduğu kadar pazaryerinde uygulamaya geçirilen yeniliklerle de pazaryerinin ilgi odağı olmaya devam ettiğini belirtti.