NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir’de Valilik ve Belediye tarafından ortaklaşa düzenlenen Ramazan bayramı bayramlaşma programına ilgi büyüktü.

Nevşehir Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezinin arka bölümündeki açık alanda gerçekleştirilen bayramlaşma programına Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan ve Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver ev sahipliği yaptı.

Ak Partili Nevşehir Milletvekilleri A. Erdal Feralan, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider’in yanı sıra İl Jandarma Garnizon Komutanı J.Kd. Albay Dursun Ertuğrul, İl Emniyet Müdürü Mehmet Yüksel, Nevşehir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç, Ak Parti İl Başkanı Kazım Sunar, İl Genel Meclisi Başkanı Sami Başgelen, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdülkadir Tatar, Nevşehir Ticaret Odası Meclis Başkanı Seyit İnce, Meclis Başkan Vekilleri Zafer İnanır ve Mehmet Varol, Memur-Sen İl Temsilcisi Mustafa Özdemir, İl Müftüsü Yakup Öztürk, Göreme Belediye Başkanı Nuri Cingil, Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, Gülşehir Belediye Başkanı Mustafa Dursun, Kaymaklı Belediye Başkanı Halit Elma, Vatan Şehitleri ve Gazileri Derneği Başkanı Ramazan Çiftçi, Saadet Partisi İl Başkanı A. Doğan Simit, GÖR-BİR Derneği Başkanı Erol Mutlu, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Kemal Ay, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkan Vekili Ramazan Vedat Korkmaz, belediye başkanları, il genel meclisi ve belediye meclisi üyeleri, oda başkanları ve vatandaşlar katıldı.

Bayramlaşmaya katılanlara sıcak ve soğuk içecek ikramında bulunulan Valilik – Belediye Bayramlaşması yaklaşık 2 saat sürdü.