NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Vatan Şehitleri ve Gazileri Derneği Başkanı Ramazan Çiftçi ve dernek yönetimi ilimizde görevlerine geçtiğimiz günlerde başlayan iki daire müdürünü makamlarında ziyaret etti.

İlk olarak İl Emniyet Müdürü Metin Kalayloğlu’nu makamında ziyaret eden Vatan Şehitleri ve Gazileri Derneği Başkanı Ramazan Çiftçi ve dernek yönetim kurulu üyeleri ilimiz ve derneğin çalışmaları ile ilgili İl emniyet Müdürüne bilgi sundu.

Dernek Başkanı Çiftçi ilimizdeki şehit ve gazi sayıları hakkında bilgiler verirken, Türkiye genelinde birçok il de birden fazla şehit ve gazi derneğinin bulunmasına karşın ilimizde bu yönde faaliyet gösteren tek derneğin bulunduğunu, dernek olarak ilimizdeki şehit ve gazi yakınlarının hemen hemen bütün sorunlarına çözüm bulabilmek için çalıştıklarını dile getirdi.

İl Emniyet Müdürü Metin Kalayoğlu, dernek başkanı ve yönetimine ziyaretten dolayı teşekkür etti.

İlimizdeki görevine yine geçtiğimiz günlerde başlayan İl Milli Eğitim Müdürü Osman Şimşek’i de makamında ziyaret eden Nevşehir Vatan Şehitleri ve Gazileri Derneği Başkanı Ramazan Çiftçi ve yönetim kurulu üyeleri Şimşek’e görevinde başarılar diledi.

Ziyaret esnasında daha önce görev yaptığı illerde Şehit ve gazi ailelerine yönelik yaptıkları pozitif ayrımcılıktan bahseden İl Milli Eğitim Müdürü Osman Şimşek, kendisinin daha önce görev yaptığı illerde sivil toplum kuruluşlarına, kamu yararına çalışan derneklere, Şehit ve Gazi yakınlarına ve kadın STK’lara pozitif ayrımcılık uyguladığını dile getirdi.